|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Memy το να το πείς είναι το εύκολο. Δυστυχώς αυτά τα έρημα τα ψαράκια "πουλάνε". Όσο πουλάνε λοιπόν, κανένας σχεδόν μαγαζότορας δεν ακούει..... όσο και αν τα λέμε....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εξακολουθω να ζηταω την γνωμη των μαγαζιων, τουλαχιστον οσων συμμετεχουν ενεργα εδω μεσα, και που απο οτι λενε ειναι πρωτα χομπιστες και μετα επαγγελματιες - ως τετοιοι θαπρεπε να εχουν αποψη...
Τους εστειλα κι ενα ΠΜ, σε περιπτωση που δεν ειδανε το συγκεκριμενο ποστ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 12-10-06 στις 16:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'εμένα δεν πουλάνε εδώ και πολύ καιρό. Οι της θεσσαλονίκης μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό. Έχω πολύ πιο ωραίες κιχλίδες και σύντομα θα φέρω ακόμα πιο ωραίες.
Μου έχει μείνει βέβαια ένα παπαγαλόψαρο, αλλά δεν το έχω αγοράσει. Μου το έχουν φέρει. Χάρισμα. Για τα glass fish το ήξερα ότι ήταν βαμμένα και επίσης δεν τα πουλάω εδώ και πολύ καιρό. Για τα molly balloon πάλι δεν το ήξερα. Τις γυάλες τις έχω καταργήσει πλην των μονομάχων. Το ξέρω ότι θα πέσει κράξιμο, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Και στο φινάλε όπως έχει πεί και ο Μανώλης είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία απο τη μια στιγμή στην άλλη και εντελώς ζημιωγόνο για το κατάστημα. Γιατί με τη γυάλα έφευγε και το αποχλωριοτικό, η τροφή, το διακοσμητικό, το χαλίκι, η απόχη και δεν θυμάμαι τι άλλο. Πλέον πουλάω ενυδρειάκια με φιλτράκια. Ξοδεύω περισσότερο σάλιο και καμιά φορά <<χάνω>>, γιατί όλοι δεν πείθονται, αλλά το πολεμάω. ¶σε που σπάνε και πολύ εύκολα. Έχω και άλλα να πώ, αλλά πρέπει να κατέβω στο μαγαζάκι μου. Θα τα συμπληρώσω το βράδυ με το κλείσιμο. Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω με τον Πανελληνιο Συλλογο Φιλων του Ενυδρειου.ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ.....(Καθαρα φυσικα χρωματα).
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικα χρωματα δεν εχουν οι δισκοι (εκτος αυτων της αγριας μορφης). Ειναι κι αυτοι (οι μελον, μαρλμπορο και αλλες χρωματικες ποικιλιες), οπως και πολλα ζωοτοκα, ξανθα-μαυρα-εμπριμε σκαλαρια, μονομαχοι και αλλα, αποτελεσμα επιλεκτικης αναπαραγωγης - βρεθηκε δλδ ενα ψαρι που διεφερε το χρωμα του λιγο απο την αγρια μορφη, το διασταυρωσαν με τη μανα ή τα αδερφια του, βγηκαν απογονοι με περισσοτερους φορεις αυτου του χρωματος, και ουτω καθεξης.
Παρ' ολο που στη θεωρια θαπρεπε να ειμαστε αντιθετοι και σε αυτο, τουλαχιστον σε αυτα τα ψαρια η μονη "παρρεκλιση" απο το φυσιολογικο ειναι το χρωμα. Ουτε κινητικες δυκολιες εχουν, ουτε να φανε δεν μπορουν, και ουτε δεχτηκε ποτε ο οργανισμος τους επιθεσεις απο καρκινογονα χρωματα ή καυτερα λεηζερ. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με : ΟΧΙ στα βαμμένα ψάρια και στα μεταλλαγμένα, θα προσπαθήσουμε και εμείς εδώ στη Κύπρο να το περάσουμε και στα μαγαζιά μας και στους φίλους μας.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Δεν είχα δει το post, η πάγια θέση μου όσο αναφορά τα ‘’μεταλλαγμένα’’, ‘’βαμμένα’’, ‘’με ορμόνες’’ κτλ ψάρια είναι : ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ Όσοι ξέρουν το μαγαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν είχα παπαγαλάκια, flower horn, κολοράντο, balloon molly και ότι άλλο παρόμοιο και αν κάποτε συνέβη ήταν από λάθος του εξαγωγέα. Υπάρχουν τόσες χιλιάδες ποικιλίες ψαριών στη φύση που δεν βλέπω κανέναν λόγο να στραφούμε σε αυτά τα κατασκευάσματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eχω περιθώριο να βάλω άλλα ψάρια?? | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-07-04 21:28 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |