|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εριξες δηλαδη 17 σταγονες...? εισαι σιγουρος.....?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι αντέδρασα κι εγώ.Έριξα 17 σταγόνες μέχρι να γίνει κίτρινο όπως λέει το test.Και το κακό είναι οτι στα test της tetra δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η ημερομηνία λήξεως.Το test το άνοιξα την Δευτέρα.Εκεί είχα μετρήσει 15 σταγόνες.Την Δευτέρα μετά την μέτρηση μου ανανέωσα και το μειγμα μαγιάς-ζάχαρης που χρησιμοποιώ για CO2.Υπάρχει περίπτωση το ΚΗ να αλλάζει εξ αιτίας του CO2.Για το PH το ξέρω.Πριν τη χρήση CO2 είχα PH κοντά στα 8.Αν όντως το ΚΗ είναι τόσο μεγάλο ,σε ποιο βαθμό αυτό ενοχλεί τα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χμ.. σε καθε σταγονα κουνουσες λιγο το φιαλίδιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξανακάνεις καλού κακού τη μέτρηση μήπως έχει γίνει λάθος? Έλεξε και τις ημερομηνίες των τεστ.
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα 5 ml (όσο λέει το test).Το φιαλίδιο το κουνούσα αλλά για 2-3 δευτερόλεπτα,δεν ξέρω αν είναι λίγο.Όσο για την ημερομηνία λήξεως το test γράφει αυτό πάνω στο μπουκαλάκι:ch.-B.085986
06B28 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τίποτα.Βρες μπας και είναι για θαλασσινό.Το έψαξα λίγο και αυτό αλλά δεν είδα πουθενά να τα διαχωρίζει σε γλυκό και θαλασσινό νερό.Δεν έχει και καθόλου Αγγλικά στις οδηγίες και από άλλες γλώσες...τουλάχιστον μεσάνυχτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις online calculator υπάρχει εδώ:
http://www.csd.net/~cgadd/aqua/art_plant_co2chart.htm Αν ψάξεις το source υπάρχει και η εξίσωση. Συμφωνώ ότι το τέστ θέλει ... τέστ.
|
|