|
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα εκεί δουλεύεις; Είσαι μέτοχος; Μήπως είναι δικά σου;
Πολύ τους παινεύεις και δε νομίζω πως είσαι απόλυτα αντικειμενικός...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο αφορα τα ενυδρεια του καρφουρ , οταν πρωτοβγηκαν ηταν μια καλη λυση αφου στα ιδια λιτρα δεν εβρισκες σε πετ σοπ κατω απο 200-250 ευρω. Τωρα πια ομως βρισκεις ακομα και φθηνοτερα . Για παραδειγμα ειδα τις προαλλες εδω στο φορουμ RIO 125 με 130 ευρω που σιγουρα συμφερει . Τελος για να μην μιλαμε αοριστα του στυλ ''ο φιλος του φιλου μου κλπ'' , οποιος εχει αγορασει ενυδρειο καρ φουρ και του εσπασε ή χανει , ας το αναφερει . |
|
||||
|
||||
![]()
Πού είδες RIO125 με 130 ευρώ???? Εκτος κι αν μιλάς για μεταχειρισμένο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13391 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ανδρεας Carrefure λεγομαι! Αυτο βλεπω... αυτο λεω. Και περα απο αυτο δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να μου πει κατι αρνητικο σε αυτο το θεμα. Εχω ακουσει ομως πολλα αρνητικα για τα τροφιμα του. Εχω κολλητο φιλο, που κοντεψε να πεθανει ενα βραδυ απο κοτοπουλο ψημενο του Carrefure. Κανείς άλλος στην πιάτσα δεν επιστρέφει λεφτά χωρίς μισή ερώτηση! |
|
||||
|
||||
![]()
Χα,χα, Αντρέας Καρφούρ! Καλό!
![]() ![]() Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν το είπα για να σε θίξω, απλά επειδή εμένα δε μου βγήκε καλό, είμαι κατά αυτής της αγοράς. Κι όπως είδες και πολλοί άλλοι έχουν την ίδια άποψη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θέλεις τουλαχιστον τα διπλάσια. Σωστα? Αρα ειναι κορυφη το ενυδρειο του carrefure! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παραδειγμα, υπαρχει αμαξι 1.3 κ.ε. που κανει 9000 ευρω, υπαρχει αμαξι 1.3 κ.ε. που κανει 19000 ευρω. Οτι πληρωνεις παιρνεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
13.000.000 ενυδρεία!! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-09-06 00:21 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |
Διάφανη σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία ? | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-08-04 12:28 |