|
|
|||
|
|||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα οχι.
Και πιστεψε με, ενα μεγαλο κοπαδι σκαλαρια και ενα γκρουπ γεωφαγοι (απο το οποιο αργοτερα θα κρατησεις ενα ζευγαρι οταν δημιουργηθει), δειχνει πολυ καλυτερα, παρα ψαρια σε σχηματισμους των δυο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να βάλεις zebra danio, θα σου πρότεινα να βάλεις ένα μεγάλο κοπάδι μεγαλόσωμα tetras.
Επίσης, θεωρώντας ότι έχεις ήδη αποφασίσει για τα σκαλάρια (δύο ζευγάρια είναι καλά για το ενυδρείο σου), γνώμη μου είναι να επιλέξεις μεταξύ ενός μόνο ζεύγους Geophagus και ένα ωραίο γκρουπάκι 6 ramirezi (3 ζευγάρια). Όχι και τα δύο μαζί. Τα ramirezi δεν ξεπερνούν τα 8 εκατοστά (τα αρσενικά). |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια, αλλα για να συνεχισω με ερωτησεις τωρα μια και τα πραγματα εγιναν λιγο πολυπλοκα. Μου φερανε δωρο ενα ζευγαροι καλβους. Δεν εχω ιδεα γι αυτα τα ψαρια. Μαζι με 3 κλοουν και 2 μονοδακτυλους. Στο ενυδρειο υπαρχουν ηδη 8 ντανιο 3 γκουραμι, και 3 κορυντορα. Ο σχηματισμος που δημηουργηθηκε, στεκει ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και ΟΛΑ έχουν διαφορετικό ταμπεραμέντο και προέρχονται απο διαφορετικές ηπείρους...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, αν υποθεσουμε οτι θελω να κρατησω τα κλοουν και τα καλβους, τι να διωξω?
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, τα κλόουν θέλουν σχετικά μαλακό και σχετικά χαμηλό σε νερό σε σχέση με τα κάλβους που θέλουν pH=9, GH=18, kH=11 ...
Πρέπει να αποφασίσει πρώτα τί είδους ενυδρείο θέλεις να "στήσεις"... Ταγκανίκα? Κοινωνικό? Βιοτοπικό? Μαλάουι? (για θαλασσινό, δεν ρωτάω...!)
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρε μου τα χαπια μας...
Αν μιλαμε για Altolamprologus calvus αυτο ειναι taganika και συνδιαζεται ΜΟΝΟ με ψαρια απο αυτη τη λιμνη. Τι σχεση εχει με τους clown? Και ποιος σου εφερε ψαρια δωρο? ![]() ![]() Περνεις αλλο ενα τανκ, βαζεις τα calvus .. Οσο για τους μονοδακτυλους, αυτοί ειναι ψαρια υφαλμυρου νερου και θελουν αλλο ενυδρειο επισης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατοτητα ειδων Tropheus Sp. | mikenuke | Tanganyika | 8 | 07-04-07 20:52 |