|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,ε; Πάει, ξεφτιλίστηκα εντελώς!...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχεχε εγω περιμενω μια απαντηση ακομα της μεμης για να "μπω".............πλακιτσα πλακιτσα ......το ενυδρειακι σου εγινε πολυ ομορφο σε σχεση με τις πρωτες τις φωτο ....λιγο ακομα να μεγαλωσουν τα φυτα σου και εισαι ετοιμος.....μπραβο μπραβο σου......
|
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμ-η φιλε μου μην αλλαξουμε και φυλο για χαρη του χομπι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θέλω εγώ και μιλάω; Στο τέλος θα γράφετε ανέκδοτα με τις κοτσάνες που πετάω εδώ μέσα!!!
Βρε ένας άνθρωπος να με υπερασπιστεί δε βρέθηκε; Να πει ότι εντάξει, δε φαινόταν ότι τα καλώδια είναι μέσα ή ότι όντως έχει μαύρο φόντο πίσω, κάτι τέλος πάντων;;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εεεεε κατω τα χερια απο τη μεμη.................χεχεχεχε.....σορυ νοτος για το λαθος.........
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ταλεντο φιλη μου στο "φυτεμα" αντε και σε ανωτερα.....κατι που ποτε δεν το τολμησα και κατι που σε ολους θαυμαζω........τα φυτεμενα μπραβο μπραβο......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δείτε καλά, θα δείτε ότι τα καλώδια που φαίνονται στο ενυδρείο είναι 5. Είναι όλα μέσα στο ενυδρείο ή είναι και έξω αλλά μπροστά από το χαρτόνι ; Νομίζω ότι η memy έχει δίκιο ![]() ΕΔΙΤ Ξέχασα το σημαντικότερο... το ενυδρείο σας κυρία μου, είναι... ΑΡΙΣΤΟ !
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 10-10-06 στις 19:36 |
|
||||
|
||||
![]()
τα καλωδια φιλε Juan ειναι 3. τα αλλα ειναι απλα αντανακλαση... ευχαριστω για το "αριστο" πιστευω ομως οτι εχει δρομο πολυ για κει ακομη.... Α! και το καλυτερο... ειχα βαλει καποτε 10 γαριδουλες μεσα και απο τοτε δεν τις ξαναειδα. νομιζα ειχαν ψοφησει ολες. ε λοιπον σημερα 2 βολταρανε πανω στη moss....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για βαση ενυδρειου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-03-06 17:23 |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |
Προτασεις για 'αλγοφαγους'? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 18-03-05 12:31 |
Προτασεις για συμβατους συγκατοικους με αγγελοψαρα | Panagiotis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-01-05 00:23 |