|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!!! Είμαι πλέον φοιτητής. Σήμερα παρακολούθησα το πρώτο μου μάθημα στο πανεπιστήμιο!!!! Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με τη java moss!!! Τί άλλα φυτά (που να είναι εύκολα σε περιποίηση και συνθήκες νερού ) μπορώ να έχω για τα Guppies μου;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααχχ βρε mizi σου έχω απαντήσει ΗΔΗ...
Καλή αρχή με τη σχολή σου κ σου εύχομαι να μην παρακολουθείς τα μαθήματα με τον ίδιο τρόπο που παρακολουθείς τα ... θέματα σου στο gab... Στην απάντηση που σου έδωσα ( #58 ) μία σελίδα πριν σου απάντησα ΚΑΙ πώς να βάλεις τη java ΑΛΛΑ ΚΑΙ τι άλλα εύκολα φυτά να πάρεις... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????? ύμαρτον...
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι λίγο απρόσεκτος και αφηρημένος φίλε DimmyF. Σόρυ αλλά δεν πρόσεξα την απάντησή σου. Υπόσχομαι στο μέλλον να βελτωθώ!!!! (δεν παίρνω και όρκο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομη δεν ειδες τιποτααααααα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχε ποτέ κανείς από εσάς ταίστρα στο ενυδρείο του;;; Αν ναί μπορεί να μου εξηγήσει πως ακριβώς λειτουργεί και τι κόστος έχουν περίπου;;; Ως φοιτητής θα χρειαστεί να λείπω αρκετά συχνα και μάλλον μου είναι απαραίτητη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ μαζί σου φίλε Klaz πως δεν είναι η πλέον αξιόπιστη λύση αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω όταν πρέπει να λείψω για να μην πεθάνουν τα ψαράκια μου από την πείνα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Πόση τροφή χρειάζεται; | iro | Ζωοτόκα | 3 | 20-06-03 18:54 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |