|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε παραμένω στήν δική μου λύση γιά διακόσμηση!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περι ορεξεως....αλλά το να βαζεις σε θαλασσινο ενυδρειο ενα διακοσμητικο μεταξενιο φυτο που δεν εχει καμμια σχεση με τον βυθο της θαλασσας ειναι αντιαισθητικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δέν ξεχωρίζει από αληθινό φυτό γι αυτό είναι ακριβά! Τέλος πάντων η διακόσμηση είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα νομίζω, αυτό πού μετράει είναι
νά διατηρούμε τά ψάρια μας υγειή γιά πολύ καιρό. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αφού βλέπεις ότι θέλουν πρασινάδα βαλτούς πρασινάδα να φανέ (αποξηραμένο φύκι και μαρούλι) γιατί το μετάξι δεν ξέρω άμα το χωνεύουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτηκα την caulerpa, είναι ρίσκο νά τήν βάλω σέ fish only με ζωντανό βράχο? Μού είπαν ότι είναι πολύ σκληρή καί αντέχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολο δεν είναι. Απλά θέλει αρκετό φως και υπάρχει κίνδυνος να κρασάρει.
Κρασάρει = πεθάνει. Οι άλγες απορροφούν από το σύστημά μας νιτρικά, και το επικίνδυνο είναι ότι όταν αυτές κρασάρουν, ότι έχουν απορροφήσει επανέρχεται στο ενυδρείο μας. Επίσης αν πάνε καλά και βρουν ιδανικές συνθήκες πολλαπλασιάζονται – μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και καλύπτουν τον ζωντανό βράχο, μειώνοντάς του της απόδοση. Προσωπικά μακριά από κυρίως ενυδρείο. Στο refugiumμια χαρά (με φωτισμό 24/24 για να μην γίνει Sexualκαι γεμίσει το κυρίως ενυδρείο σπόρους και …..)
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βρεις αυτή
Halimeda discoidea που μεγαλώνει στην άμμο και ίσως έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις . Πολύ καλή επιλογή είναι το Sea grass αλλά δύσκολο να βρεθεί . Αν τον βράχο τον έχεις βάλει από την σωστή πλευρά του θα σου βγάλει πολλές μακροαλγες . http://www.wetwebmedia.com/maralgae.htm http://www.wetwebmedia.com/ca/volume_3/cav3i3/seagrasses/seagrasses.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |