|
|
||||
|
||||
![]()
Τις μπίλιες τις είχα ήδη και για αυτό έβαλα αυτές και όχι κάτι μικρότερο!
το ενυδρείο δεν έχει θερμαντήρα, μπορώ να βάλω άλλα ψάρια εκτός χρυσόψαρα? και αν πάρω ένα θερμοστάτη 25w τότε τι θα μπορώ να βάλω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χρυσόψαρο χρειάζεται περίπου 40 λίτρα νερού. Όπως καταλαβαίνεις είσαι πολύ οριακά.
Σου προτείνω να πάρεις το θερμοστάτη που λες και να βάλεις μερικά τροπικά ψαράκια, λίγα σε αριθμό και όχι μεγάλα σε τελικό μέγεθος. Αν δε, προσθέσεις και μερικά εύκολα φυτά θα το κάνεις κουκλί το ενυδρειάκι! |
|
||||
|
||||
![]()
και καμιά ιδέα για τροπικά?? Δεν θέλω neon για παράδειγμα!
θέλω πολύχρωμα ψαράκια 5-6 cm! 2-3 τέτοια πιστεύω θα χωράνε! σε ένα μαγαζί είχα δει κάτι ψαράκια που λεγόταν mini parrot έχει κανείς πληροφορίες για αυτά τα ψάρια? |
|
|||
|
|||
![]()
Μην τα αγοράσεις! Πρόκειται για υβρίδιο - κατασκεύασμα του ανθρώπου με σκοπό το κέρδος. Το ψάρι αυτό δεν υπάρχει στη φύση.
Οι συνειδητοποιημένοι χομπίστες (που γνωρίζουν για τα ψάρια αυτά) μποϊκοτάρουν την πώλησή τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λεω για τα παπαγαλόψαρα! αυτά είναι πολύ πιο μικρά (5-6 cm) και στο μαγαζί μου είπαν ότι δεν μεγαλώνουν άλλο...
και αυτά υβρίδια είναι?? η ταμπέλα έλεγε Mini Parrot |
|
||||
|
||||
![]()
Παπαγαλόψαρο σε όποια μορφή δεν υπάρχει στην φύση!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Lessons learned are lessons well deserved | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-10-04 01:14 |
Time to link(Bookmarks) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-03 20:29 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |