|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα έτσι όπως το βλεπω δεν νομίζω να έχω απο αυτά,έτσι σας "τάραξα"
πάντως σας ευχαρίστώ πολύ για τις απαντησεις σας (και στα δυο post) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μολίς που νόμιζα ότι ημουν έτοιμος(αυτό το Σαββατο) να αγοράσω τους ιππόκαμπους,ήρθαν αυτά!! ![]() ![]() ![]() ΤΙ να κάνω τώρα;; ΔΕΝ έχω εντοπίσει ακόμα την πηγή τους ![]() ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 06-11-06 στις 20:08 |
|
||||
|
||||
![]()
κάπου διαβασα για το Fenbendazole (Panacur) αλλα δημιουρει και καποια προβλήματα
Επισεις διάβασα οτι δεν ευδικιμουν σε συνθηκες ασυτιας,αρα αμα δεν ταιζω το ενυδρειο για κ΄ποιο καιρό θα εκληψουν;; μιπως ξερετε ν τα τρωει τιποτα;; βοηθάει τιποτα απο αυτά;; εχεται να προτήνεται κάτι αλλο;; μαλλον θα αρχίσω το τρίψιμο τον πετρων(αλλα θα ήθαλ λιγες λεπτομέριες) τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ τα μισώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 06-11-06 στις 21:29 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σαν αυτό,σε φάση μεδουσας,
http://gallery.seahorse.org/main.php...g2_itemId=2209 ειδα ένα τετοιο να κολυμπαει |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω!
Ρε θηρίο πως κατάφερες και το είδες? Αν πάσει περιπτώση μην φρικάρεις με το παραμικρό. Ασε να δεις το "φαινόμενο" εν τη εξελιξή του... Υπομονή. Αν μπορείς να βγάλεις κάτι βγάλτο βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μια ερωτηση;Αυτά τα "ριζομένα" τι δυαστάσης έχουν;;(μηκος;,μικρα-μεγάλα; )
|
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση υπάρχουν πολλά είδη hydroids. Στο ενυδρείο μου είναι κίτρινα περίπου 3-4 χιλιοστά και βγαίνουν πολλά μαζί. Τα καταπολεμώ όπως έχω πει παραπάνω. Μοιάζουν πολύ με τα yellowpolyps, μόνο που είναι μικρότερα. Τα ίδια έχει και ένα άλλο ενυδρείο γνωστού.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
hydroids or not? | stergios | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 02-11-04 15:47 |