|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που δειχνει η φωτογραφια σαν dropsy δεν μοιαζει με το δικο μου ψαρι.Οταν το κοιταω απο πανω μοιαζει σχεδον φυσιολογικο. Θα προσπαθησω να το βγαλω καποια φωτο για να δειτε κι εσεις. Οταν ομως το κοιτας απο τα πλαγια η απο κατω εχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ φουσκα αντι για κοιλια. Τα λεπια του σε καμια περιπτωση δεν εξεχουν τοσο οσο στο ψαρακι της φωτογραφιας. Επισης, δεν ειδα καποια περιγραφη στο σαιτ που μου εδωσες που να μοιαζει με τα συμπτωματα του δικου μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως πρόσεξες τι μορφή και χρώμα έχουν οι ακαθαρσίες του;
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ... οχι... να το προσεξω ε? τι ακριβως ψαχνουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν είναι σαν κλωστή διάφανη ή άσπρη τότε προκειτε όντως για βακτηριδιακή μόλυνση.
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε αυριο θα ταισω για να το δω αυτο. Σ αυτη την περιπτωση τι κανω?
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν φαρμακα για εσσωτερικα βακτηριαδια πχ baktopur direct της sera (που κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιβίωση,αλλά δύσκολα τα πράγματα.
Παράθεση:
(στην Δωδεκανήσου).Αν θέλεις ρώτα την. |
|
||||
|
||||
![]()
Για διάβασε εδώ μήπως βρεις κάτι :
http://www.malawicichlidhomepage.com...ntrogreek.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dropsy? | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-11-04 12:59 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |
Χρυσόψαρο με Dropsy.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-05-03 08:23 |