|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα κοπων κ βασανων η παραγκελια εγινε! παρακαλω τους πιο σχετικους κ εμπειρους να με διορθωσουν αν εκανα καμια γκαφα.το ενυδρειο juwel 300 με εσωτερικο φιλτρο.εξωτερικο φιλτρο 2028 eheim.α/ο aquamedic.υποστρωμα seachem.χαλικι μαυρο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αψογα ολα. θηριωδης το εξωτερικο σου φιλτρο..ολα αψογα....
ΥΓ.μονο εγω λειπω απο αυτην την πολυ καλη παραγγελια........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουφ ! εφυγε ενα βαρος απο πανω μου! οσο αναφορα τα UV ειναι υποχρεωτικο?? αν αποφασισω να τοποθετισω ενα αργοτερα γινετε?? πωσ θα καταλαβω οτι χρειαζεται??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα ειναι αψογα οπως σου ειπε και ο klaz απλα εγω θα απεφευγα το μαυρο χαλικι θα εφαζα αμμο σκουρα ειναι καλυτερο για τους δισκους.Οσο για την UV δεν την θεωρω απαραιτητη και βεβαιως μπορεις να την βαλεις αργοτερα απλα θα πρεπει να την συνδεσεις σε καποια αλλο φιλτρο που να εχει χαμηλη ροη για να κανει δουλεια και δουλεια η UV και να μην μειωνεις την ροη του κορυφαιου φιλτρου που εχεις παρει.Καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο απο το δημιουργημα σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αργότερα θελήσεις να βάλεις UV μια χαρά μπορείς να την προσαρμόσεις στον 1000αρη του ΡΙΟ, μπορεί βέβαια να έχεις μια σχετική μείωση στην κυκλοφορία αλλά έτσι κι αλλιώς με το 2028 που έχεις το εσωτερικό θα δουλεύει ως βοηθητικό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώντας την έξοδο του κυκλοφορητή και τις ανάλογες κατάλληλες σωληνώσεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |