|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ο κανονισμός λειτουργιας του καθε φορουμ είναι ο κανονισμος λειτουργιας του καθε φορουμ , οποτε : Α) τον αποδεχομαι και συμμετεχω , ή Β) Δεν τον αποδεχομαι και δεν συμμετεχω. Ετσι απλά ! Το να γράφομαι όμως σε ενα φορουμ δηλώνοντας οτι αποδεχομαι τους ορους και μετα να αρχισω να κανω υποδειξεις του τυπου : -αυτο καν΄το ετσι, αυτο γιουβετσι, -πληγωνονται τα δικαιωματα μου, -καταπιεζεις τα μελη -εισαι δικτατωρ -Ελευθερια εκφρασης εδω και τωρα -παραβιαζεις τη συμφωνια του Ελσινκι -θα καλεσω την Human Rights Watch -this is a free country -free willie -οι αλλοι το κανουν καλυτερα......κλπ προσωπικα το θεωρω μ@λ@κ@ία............... Εγω στο δικο μου φορουμ (οπου θα υπαρξω ως moderator) υποχρεωνω ολα τα μελη να γραφουν στο Nick τους (και με μεγαλύτερα γράμματα) Long Live Thrylos - οποιος συμφωνει το κανει και γινεται μελος, οποιος δεν συμφωνει , πολυ απλα δεν γραφεται και ειμαστε όλοι ευτυχισμενοι. Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτες ειναι οι δικες μου ευαισθητες χορδες
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Ερώτηση! RO (χωρίς υπονοούμενα οι απαντήσεις παρακαλώ) | BILAS | Malawi | 7 | 10-02-04 18:08 |