|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοείς τα γκάμπυ τα ταϊζεις λιτά μέχρι να κάνεις τεστ! Το οτι δεν έχεις πρόβλημα αυτή την στιγμή δεν σημαίνει τίποτα! Το φίλτρο σου δεν είναι στρωμένο!
|
||||
|
||||
![]()
Πως ξέρεις ότι δεν είναι στρωμένο;;;;Μπορεί και να είναι μια χαρά... Αφού είχα κάνει την απαραίτητη προεργασία, απλά για βιοποριστικούς λογους (φοιτητής πλέον) δεν αγόρασα τα τέστ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως ξέρω οτι δεν είναι στρωμένο? Από το πόστ κατάλαβα οτι δεν είχες μέχρι τώρα ψάρια μέσα, πες μας λίγο γιατί όντως μπορεί να κάνω λάθος πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο σου και με τι ψάρια μέσα? Πως το έστρωσες?
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με το στρώσιμο του ενυδρείου μου... Αγόρα το ενυδρείο και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Έβαλα στον πάτο του ενυδρείου ειδικό υπόστρωμα για φυτά (περιέχει λίπασμα και άλλες ουσιες απαραίτητες για την αναπτυξή τους) της tetra και αφού τοποθέτησα τα φυτά (δυστυχώς με το γλαστράκι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 2 βδομαδες να εστρωσε το κοβω χλωμο. Ειναι πολυ νωρις ακομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε φταίω εγώ... Απλά είμια λίγο παρορμητικός χαρακτήρας και για να καλύψω τις ενοχές μου προτίμησα να ακούσω τον μαγαζάτορα (ο οποίος ρυτά μου είπε ότι δεν χρείαζομαι τέστ για τα ψάρια αυτά!!!) αντί να ακούσω τις συμβουλές σας. Δεν πρόκειται όμως να ξαναγίνει. Από εδώ και πέρα θα ακούω μόνο εσάς. Τώρα εκ των υστέρων μπορώ να κάνω κάτι για να σώ΄σω την κατάσταση;;; Ή απλά θα μου προτείνατε να περιμένω για να δώ πως θα πάνε τα ψαράκια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις συχνές αλλαγές νερού (2 φορές την εβδομάδα 30%) και να ρίχνεις τροφή πολύ λίγη, μια φορά την ημέρα, τόση που να την τρώνε μέσα σε 1-2 λεπτά.
Για τα σαλιγκάρια δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι. Τι σε πειράζουν; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Πόση τροφή χρειάζεται; | iro | Ζωοτόκα | 3 | 20-06-03 18:54 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |