|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα φευγω για ψαροντουφεκο-μπας και ηρεμισω λιγο.............
η μονη σοβαρη κουβεντα που γραφτηκε μεσα σε τοσες σειρες σε αυτο το θεμα....(και σιγα τη βρισια που ειπε και το κανατε θεμα).....λεγε φιλε λεπτομερειες....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεπτομερειες για το ψαρεμα, η το ενυδρειο?
![]() ![]() ![]() Το ψαρεμα πηγε καλα, αν και πηρα μολις 3 ψαρια,μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα. Πηρα μια τσιπουρα 550 γρ(πελαγισια!), μια μουρμουρα 600γρ και ενα συναγριδι 600 και κατι,που το πανηγυρισα δεοντος ! Ολα πιασμενα με καρτερι σχετικα ρηχα, 13-15 μετρα στην αττικη. Ειχε και μεγαλες,αλλα δεν ερχοντουσταν, μαλλον λογω της ωρας, πηγα πολυ αργα.Εχασα δυστυχως απο βλακεια ενα γοφαρι τερατακι,πανω απο 5 κιλα. Στο ενυδρειο τωρα, τα πραγματα ειναι καλυτερα, τα γουραμι ειναι σχεδον οκ, το γατοψαρο οκ, ενω ντανιο γλυφτες και κορυντορα απολυτος καλα. Προβλημα εχω ομως στα τετρα, απο τα οποια εχασα σημερα 2, μειναν 10 και τα 3 απο αυτα ειναι αρρωστα. Δεν νομιζω πως ειναι βελβετ, ειναι καθαρα ασπρα τα στιγματα, και δεν εχουν προσβληθει καθολου τα ντανιο, που στο site που μου γραψατε γραφει πως ειναι ιδιαιτερα ευαισθητα. Ουτε υπαρχει αυτο το στρωμα που περιγραφει πανω στα ψαρια. Τα αλλα συμτωματα ειναι κοινα.
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως για το ψάρεμα να συνεχίζαμε στο "Επί παντός επιστητού" ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως είναι τώρα η κατάσταση? Υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη?
|
||||
|
||||
![]()
Μολις γυρισα απο τη ζωοφιλια στο περιστερι, τους πηγα το τελευταιο σοβαρα αρρωστο ψαρι ενα κοριντορα πεπερ απλα για να βγει απο το ενυδρειο. Εχω αρρωστα με ελαχιστα ομως στιγματα μερικα νεον, ενω τα ντουαρφ γκουραμι ειναι καλα, αλλα εξαντλημενα, δεν ξερω αν θε τη γλυτωσουν. Το θεμα ειναι ,τωρα τι κανουμε?
![]() ![]() Να συνεχισω οπως ειναι με τριτη δοση σουπερ ικ ? Τι λετε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν διαβάσεις τις οδηγίες του φαρμάκου λένε ότι αν χρειαστεί επαναλάβετε τον κύκλο!
|
||||
|
||||
![]()
Οσο για το ψαρεμα ,μια παρενθεση ηταν, θα μου την πεις και γι αυτο τωρα ?
|
|