|
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν βρε παιδια θελετε να ξερω κ τι λαμπες φοραει ακριβως; ξερω γω; κατι μακρυες ειναι 90 ποντοι. Το μονο που ξερω ειναι οτι εχω 240ΛΙΤΡΑενυδρειο.Μισο λεπτο να δω την μαρκα πανω του.AQUATLANTIS γραφει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ...χαλάρωσε λιγάκι
![]() Για δες εδώ : http://www.aquatlantis.com/ Ποιό είναι το ενυδρείο σου ; Τι φυτά έχεις μέσα ; Τι ψάρια ; |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μαλιστα. Ξερω να απαντησω! ειναι κοινωνικο το ενυδρειο μου με διαφορα ψαρια οπως.. Γατοψαρα, γλυφτες,γκουραμια αρκετα, 2μολλυ,2ξιφοφοροι,2 tin foil,(που δεν τα βλεπω να τα εχω για καιρο επειδη ειδαν τα φυτα μου σαλατα κ τα τρωνε), σκαλαρια, κ 2 ακομη που δεν ξερω να τα πω!Ολα σε αριστη κατασταση ομως αρκετους μηνες, κ καποια πανω απο χρονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά ; CO2 ;
Πάνω στις λάμπες δεν γράφει κάτι ; |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτα τωρα λιγες μερες εβαλα, κ μαλιστα εκανα γκαφα κ τα φυτεψα με το γλαστρακι. χα χα χα αν θελεις κοιτα λιγο που τα εγραψα πριν λιγες μερες γιατι δεν τα ξερω απεξω, κ ειναι λιγο αργα να ψαχνω τωρα. Τις λαμπες ευκολο ειναι να δω; Μαλλον θα πρεπει να τις βγαλω κ καλυτερα ασε γιατι τις λυπαμαι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ειδα την λαμπα που μου εδωσαν κ αλλαξα για τα φυτα.Ειναι Tropical lamp plant 30w
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι από τις καλύτερες και ακριβότερες λάμπες !!!
Η άλλη ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |