|
|
|||
|
|||
![]()
Με 70 ευρω περιπου παιρνεις μπετοφορμ για 500αρι ενυδρειο,γιατι να μπλεκεις με LAMINATE,για κολλα δεν τιθεται θεμα αφου η ενωση γινεται με βιδες και σιλικονη απλως για στεγανωση
|
|||
|
|||
![]()
Τgaken,το ενυδρειο φιλοξενει αφρικανες οντως
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΕΜΕ, έχεις κάνει παρουσίαση από την κατασκευή του ενυδρείου?
Γιατί δεν μπόρεσα να την βρώ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zorba οτι παρουσιαση εχω κανει απο την κατασκευη ειναι σε αυτο το post
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο μου συμπληρωνει σχεδον ενα χρονο λειτουργιας,μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στεγανωσης και λειτουργιας του sump,το μονο που προσθεσα ειναι ενα εσωτερικο φιλτρο γιατι οι κιχλιδες μου σκαβουν ακαταπαυστα.Εχω δει πολλες γεννες αν και 2-3 καταφεραν να επιβιωσουν.Αν και μου ειχαν πει οτι το ξυλινο ενυδρειο εχει μεγαλο ρισκο στον ενα χρονο που δουλευει ειναι αψογο.
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος στο ειχε πει αυτο? Εμενα μου δουλευει 2 χρονια αψογα, και ειδικα οι Γαλλοι ενυδρειοφιλοι που χρησιμοποιουν παρα πολλα ξυλινα επι παρα πολλα χρονια ειναι κατεφχαριστημενοι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |