|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από τη μια, καλό είναι να ακούγονται οι απαντήσεις των νεότερων (ακόμα κι αν δεν είναι η σωστή) γιατί μας δείχνουν πόσα έχουν μάθει μέσα από το GAB ή γενικότερα από τη στιγμή που ξεκίνησαν το χόμπι. Είναι σίγουρο ότι θα διορθωθεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο από κάποιον εμπειρότερο.
Από την άλλη, μια λάθος συμβουλή μπορεί να δημιουργήσει σειρά προβλημάτων. Γι' αυτό, η καλύτερη λύση είναι αυτό που είπε παραπάνω ο Liolios. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον tsikis.
Καλό θα ήταν επίσης όποιος απαντά σε ένα θέμα να διαβάζει προσεκτικά και όλες τις προηγούμενες απαντήσεις για να γίνεται συζήτηση με συνοχή και συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ηταν παντως να μην επικεντρωνομαστε μονο στις απαντησεις των νεοτερων (οσο λανθασμενες και αν ειναι) αλλα και στις ερωτησεις τους .
Οταν ενα νεο μελος ρωταει κατι και η απαντηση βρισκεται τεκμηριωμενη μερικες γραμμες πιο κατω σε αλλο ποστ , τοτε κατα τη γνωμη μου παει γυρευοντας. Πιστευω πως και οι πιο εμπειροι χρηστες θα εχουν βαρεθει να λενε τα ιδια και τα ιδια ... Θα ηταν καλο πλεον να μην βλεπουμε συνεχεια ερωτησεις του στυλ ''Πως θα στρωσω το ενυδρειο μου'' ή '' τι ψαρια να βαλω στα 60 λιτρα μου'' ή ''τι κανει η αντιστροφη οσμωση''. Αν ειναι απαραιτητο ,ας ανεβουν καμμια 10 υπομνηματα και να παμε λιγο παρακατω. Λιγο διαβασμα δεν βλαπτει ... Ειμαι υπερ των ανουσιων ερωτησεων αρκει ο σκοπος τους να ειναι διερευνητικος. |
|
|||
|
|||
![]()
Tsikis εχεις απολυτο δικιο!!!
Σιγουρα ο καθενας ειναι διαφορετικος και το βλεπει απο την δικη του πλευρα αλλα σε γενικες γραμμες ολοι πρεπει να σκεφτομαστε τα παραπανω και να μην κανουμε υπερβολες που αποσυντονιζουν το συνολο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα...
Οι απόψεις όλων σωστές και σεβαστές.... Ερώτηση τώρα για να μου φύγει και η απορία.... Τι να σκεφτώ όταν βλέπω χρήστη με εγγραφή εδώ και ένα χρόνο (μην πω παραπάνω και καρφώσω κάποιον!!!) ο οποίος έχει 750 μηνύματα...στην κατοχή του 2-3 ενυδρεία και ρωτάει..... "Τι να βάλω στο τάδε ενυδρείο?" "Τι σιλικόνη να βάλω για να κολλήσω το τζάμι?" "Ο μονομάχος μου βγάζει μπουρμπουλήθρες" "Toli τα φώτα σου" και άλλα τέτοια...??? Σε τί έχει αναλλώσει 750 μηνύματα δηλαδη βρε παιδια??? Είμαι νέότατο μέλος (καρακατανεότατο) και κάνει ΜΠΑΜ πως δεν....... Είμαι μέλος από το Μάιο και έχω 70 μηνύματα 90% σε ερωτήσεις για αυτό που με ενδιαφέρει....(καλό ποσοστό πιστεύω). Υπάρχει χρήστης με εγγραφή Σεπτέμβριο και έχει ήδη 80-85 μηνύματα..... Και μάλιστα δηλωμένος αρχάριος...... Που είναι όλα αυτά τα μηνύματα δηλαδή? Εάν εμένα μου απαντήσει κάποιος με εγγραφή 1 χρόνο πρίν και 1500 μηνύματα εννοείται πως θα πράξω σύμφωνα με την άποψη του και ας είναι λάθος (αφού δεν θα γνωρίζω τη λύση). Ασχετα εάν σε κόντρα απάντηση ο Liolios π.χ πεί πως είναι λάθος και δεν γίνεται..... Εμμμ ετσι θα την έχω κάνει την πατάτα.... Μετά τι κάνουμε????? Παιδιά έκοψα 6 φορές τα χέρια μου για να φτιάξω αυτό που δεν πίστευα ποτέ πως θα κατάφερνα.... Ένα ενυδρείο Σε λίγο καιρό έχω σκοπό να φτιάξω ακόμη ένα μεγαλύτερο... Αν είναι να σκοτώνω κάθε φορά τους κατοίκους του επειδή κάποιος βιάζεται να απαντήσει "το άκουσα, ή το διάβασα, ή, ή ,ή" μόνο και μόνο για να ξεφύγει από τους τίτλους "Member, Senior Member" κτλ τότε έτσι σίγουρα δεν θα μάθω.. Και να σας πώ και κάτι???? Επειδή είμαι νέο μέλος και αρχάριος με το τροπικό ψάρι δεν σημαίνει ότι άν χάσω ένα από αυτά δεν θα στεναχωρηθώ... Θα σκάσω όπως έγινε με τον πρώτο μου μονομάχο πρίν λίγο καιρό.... Από μια βλακεία τον έχασα και δεν πλησίασα το ενυδρείο για 3 ημέρες από την στεναχώρια.... Έχω ενυδρείο? Έχω και την υποχρέωση να το συντηρώ.... Έχω ψάρια? Έχω και την υποχρέωση να τα ταίζω... Έχω και τα 2 πιό πάνω? Έχω την υποχρέωση να φροντίζω για την σωστή διατήρηση της ζωής με όσο μπορώ ιδανικότερες συνθήκες, και όχι να λέω "αχ ψόφησε...δεν βαριέσαι...θα πάρω άλλο...." Δεν είναι έτσι παιδιά..... Δική μου άποψη.... Εγώ εδώ που μένω δεν έχω κάποιον να δεί π.χ από κοντά το ενυδρείο μου και να με συμβουλέψει...(Μακάρι να υπήρχε κάποιος) Οπότε???? Διάβασμα στο GAB... Γι'αυτό ξαναλέω....σε όλους εσάς που δεν γνωρίζετε, δεν είστε σίγουροι, δεν το κάνατε αλλά το έκαναν, κτλ....κτλ πρίν απαντήσετε σκεφτείτε το πρώτα..... Φιλικά για άλλη μια φορά. Γιώργος-Σαλαμίνα Tsikis ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι μας εχουμε και πραγματικες ζωές, υπάρχουν φορές που είμαστε κουρασμένοι, τσαντιζμένοι, λυπημενοι, χαρουμενοι κλπ κλπ... και αυτό μπορει να εχει επιδραση στην κριση μας και στην απάντησή μας.
Γιαυτό καλό για κρίσιμα θέματα να το ψαχνουμε και λιγάκι μόνοι μας, και να μην μενουμε στην όποια μοναδική απάντηση. Πάρα πολλά θεματα εχουν ήδη συζητηθεί σε βάθος, και βρισκονται σχετικά εύκολα με ενα search. Ακόμα και αν χρειαζόμαστε διευκρινήσεις, έχωντας μελετησει λιγο προηγουμενα post βοηθαμε να μην γινει λάθος. Και αν παρουμε μια απάντηση που αντιβαινει στη λογική μας, είναι καλυτερο να ζητήσουμε διευκρινησεις για το πως και το γιατί, παρά να την εφαρμόσουμε και οποιον παρει ο χαρος.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παραμενει ομως το θεμα, οτι οποιος δεν ξερει, καλυτερα να μην απαντησει.
Ευκολο ειναι αυτο.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Ερώτηση! RO (χωρίς υπονοούμενα οι απαντήσεις παρακαλώ) | BILAS | Malawi | 7 | 10-02-04 18:08 |