|
|
||||
|
||||
![]()
το ικ δεν γιατρεύεται με καραντίνα, όταν παρατηρήσεις ικ σε ένα ψάρι θέλει θεραπεία όλο το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να ήταν εξ' αρχής το χρώμα του πλεκο έτσι και δεν το είχα παρατηρίσει. Γι΄αυτό και τον απομόνωσα για να δώ αν τα υπόλοιπα ψάρια νοσήσουν ή οχι ... και απο ότι φαίνεται, ευτυχώς, δεν έχω ενδείξεις απο Ick .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε crazyio επειδή μου φαίνεται έχω κάτι παρόμοιο με τον ίδιο πλέκο, τελικά τι έγινε έφυγαν τα ασπράκια ή υπάρχουν ακόμα. Παρατήρησες καθόλου «ξεθώριασμα» του δέρματός του τοπικά; Ευχαριστώ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τον ξεπαστρέψανε οι κιχλίδες ... δεν τον είχαν πάρει απο καλό μάτι εξ' αρχής ... ![]() Πάντος ναι είχα παρατηρίσει ένα ελαφρό ξεθώριασμα κάπως ... αλλα τι να το κάνεις πλεον ? αυτός που είναι στο ενυδρείο τώρα (ίδιος ) δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε τον ενοχλεί κανένα ψάρι ...
|
|