|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Geophagus steindachneri. Δεν εχει ομως πλεον σημασια γιατι τα εχασα και τα 2 ψαρια. Οπως και 2 corydora. Ολο το ενυδρειο εχει ick , ξεκινησα θερπαεια με costapur (εβαλα 15 ml) απο χτες βραδυ, αλλα ακομα αποτελεσμα μηδεν ισα ισα, χειροτερευει η κατασταση. Ανεβασα και θερμοκρασια στους 29-30. Εβαλα και λιγο σχετικα αλατι, 6 κουταλιες σουπας, για τα 450 λιτρα, μια και φοβαμαι και για τα αληθινα φυτα. Καμια σοβαρη γνωμη-προταση ?
__________________
D ![]() ![]() ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
To γαμ...το μας πειραξε, εδω ολο το site ειναι γεματο απο τετοιους χαρακτηρισμους, οπως μ...ας, χοντρομ...ας, μ...α και αλλα, και αμα θες σου λεω και που ακριβως, σε μενα βρηκες να κανεις την παρατηρηση ,???, και μαλιστα ενω ρωταω κατι σοβαρο? Σου δειχνουν με το δακτυλο τη σεληνη δηλαδη,και εσυ μου λες να κοψω τα νυχια μου ? Ωραιος moderator, ευχαριστω.
__________________
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 28-09-06 στις 17:38 |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Όταν υπάρχουν αυτές οι εκφράσεις σε post πάντα προκαλούν την αντίδραση των moderators που προσπαθούν να κρατήσουν τις συζητήσεις σε κάποιο επίπεδο. Δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση εναντίον σου. Επίσης δεν είναι δυνατόν ένας mod να ελέγχει καθημερινά όλα τα post ώστε να κάνει και την παρατήρηση.
Γι αυτό το λόγο ζητούμε την κατανόησή σας καθώς και τη συμβολή σας ώστε να γίνονται ομαλά οι συζητήσεις.
__________________
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ένα φόρουμ όμως στο οποίο υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες συμπεριφοράς και που όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να τους τηρούμε....ΝΑΙ...έχω πρόβλημα. Δεν κάνω διακρίσεις εδώ μέσα και ναι....εσένα είδα να το γράφεις,σε εσένα έκανα μια υπόδειξη.Ρώτησες κάτι σοβαρό και σου απάντησα ευγενέστατα και με κατανόηση ως προς το πρόβλημα σου. Ζητώ συγγνώμη αν δεν είδα κάτι σε άλλη δημοσίευση ώστε να πράξω ανάλογα. Kαι τελειώνοντας...το αν είμαι καλός διαχειριστής ας το κρίνουν αυτοί που μου εμπιστεύθηκαν αυτήν την ιδιότητα. |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Για να κλεισει το θεμα, καταρχας συγνωμη εαν ημουν επιθετικος. Ομως ομολογω οτι περιμενα βοηθεια και οχι τετοιου ειδους ασχετη κριτικη ,ειδικα απο καποιον που ειναι σχετικος με το hobby. θα μπορουσες πολυ απλα να ασχοληθεις να γραψεις 4-5 γραμμες με χρησιμα πραγματα,οπως πχ θεραπειες, μια και αυτο θελω ΑΜΕΣΑ, τα ψαρια μου πεθαινουν το ενα μετα το αλλο, και αν θες καπου εκει αναμεσα να μου επισημανεις αυτο που ξεκαρφωτα πεταξες. Οπως και ναχει, δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανενα, και αν το εκανα συγχωρεστε με.
__________________
D ![]() ![]() ![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχόμενος στο αρχικό θέμα, κοίτα εδώ για το ick: http://www.tsamisaquarium.com/Selide...ultifiliis.htm
|
#7
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο καθενας μπορουσε αμεσα να απαντησει σε καθε προβλημα εδω μεσα, θα ηταν παραδεισος.
Το οτι δεν εχω ετοιμη μια απαντηση για το προβλημα σου, δεν σημαινει οτι αφηνω "κακες λεξεις" να περνανε. (Το οτι μας ξεφευγουν καποιες, δεν σημαινει οτι κανουμε επιλογες). Και πιο ειδικα, μιας και δεν σου εχουν ξεφυγει οι παραλειψεις μας σε αλλες βωμολοχιες, κανε και τον κοπο και δες και σε ποσα προβληματα εχει απαντησει αμεσα ο συγκεκριμενος μοντερεητορ με καταλληλα λινκ.. |
#8
|
||||
|
||||
![]()
ΕΑΝ προσεξες, ζητησα συγνωμη για το υφος μου και ΕΑΝ προσεξες ειπα να τελειωσει το θεμα. Τωρα και εφοσον ΔΕΝ νομιζω οτι κανενας σου ζητησε να κανεις τον δικηγορο του Γιωργου, που ΔΕΝ νομιζω ουτε οτι ειχε την αναγκη δικηγορου για μια ισως παρεξηγηση που ηδη εχει λυθει-θελω να πιστευω-ουτε ηθελε καποιος να συνεχιστει το ιδιο θεμα, που καμια σχεση ειχε με την ουσια του προβληματος, εσυ που εχεις και τον τιτλο administrator ερχεσε απο το πουθενα να το ξαναρχισεις. Αυτο θεωρεις εσυ βοηθεια ? Η ειχε καποιο νομημα το μυνημα σου? Τι νεο μας ειπε? Τι καινουργιο προσεφερε στο μεχρι τωρα διαλογο, τι νεα πληροφορια προσεφερε ως προς την ουσια, για την οποια ανοιχτηκε το θεμα αυτο???Και στο κατω κατω της γραφης ΣΙΓΑ ΡΕ τη λεξη τη κακια, εδω ολοκληρη Πατουλιδου την ειπε, και τοτε ενοιωσες και υπερηφανεια. Σιγα τα ΩΑ !!! Ψαχνεστε για καυγα μου φενετε, πανω που ειπα πως βρηα κα μια ομαδα απο σοβαρα ατομα, με τα οποια μοιραζομαι το ιδιο HOBBY. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, συγνωμη και παλι αν σας κουρασα. γεια σας, και σε σας, και στο συλλογο σας, που σας δινει και τιτλους και αξιωματα. Μπορειτε να συνεχιστε να προσφερετε τις βοηθειες σας στα ατομα που καλυπτουν τις προδιαγραφες σας, με γειασας και χαρα σας. Λυπαμαι πολυ για το επιπεδο που με αναγκαζετε να ριξω το διαλογο, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, δεν προκειται να σας ενοχλησω αλλο δια της παρουσιας μου.
__________________
D ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|