|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Συγγνώμη για το off topic..) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το να την κρατας "παρουσιασιμη" ειναι ενα προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω να επιπλέει (ένα μικρό κομμάτι) και την παρακαλάω να βγάλει καμια ρίζα. Φύλλα βγάζει αλλα ρίζα με τίποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρια εχει μεσα γιατι ολο πρασιναδες βλεπω....... Τωρα δηλαδη εσυ εισαι ενυδρειοφιλος ή αγροτης με θερμοκηπια;;;; Ενα μεγαλο κριμα για τον κοπο το χρονο και το χρημα που σπαταλας!!!!!!
YΓ. Κατεβαινεις και στα μπλοκα με τα τρακτερ;;;; ![]() ![]() ![]() Eternal Algae to the planted...... Rock Rules!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν στήσω ένα ενυδρείο και δεν υπάρχει δουλειά (κόπος) να κάνω, δεν με ευχαριστεί και πολύ...! Οπότε το 'fish only' δεν με ενδιαφέρει (τώρα). Το ενυδρείο, είναι το μέσο, για να μελετήσω την λειτουργία της φύσης . . ![]() Εσύ πότε θα κολλήσεις με τα φυτά δεν ξέρω....ότι θα γίνει το έχω σίγουρο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠλιαχχχχ..... Με επιασε μια αηδια... Το μονο που κολλαω απο τα φυτα ειναι φαγουρα.........
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο που κολλουσες ηταν Eternal Algae ...και για αυτο παρατησες τις προσπαθειες και καλα εκανες! Κοπρε!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |