|
|
||||
|
||||
![]()
Από θέμα κόστους όλα είναι σχετικά. Τα ψαράκια αυτά είναι πολύ φθηνά, από κει και πέρα θα ξοδέψεις ανάλογα με το τι θες να βάλεις μέσα στο ενυδρείο σου. Το κερατόφυλλο ας πούμε δε στοιχίζει πολλά, περίπου με 10 ευρώ θα βάλεις μπόλικο. Μπορείς να βάλεις ανούμπιες (τις έχω βρει από 5 μέχρι 9 ευρώ) και elodea που δε θυμάμαι πόσο έκανε, αλλά κάπου εκεί πάντως. Εγώ τους έχω βάλει κι ένα ξύλο που έχει ανοίγματα (κι εκεί θα μπορούσαν να κρυφτούν νεογέννητα). Όρεξη να'χεις και λεφτά για ξόδεμα!
Αυτό είναι το δικό μου ενυδρείο URL=http://imageshack.us] ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν αρχίκα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπε και ο Γιώργος ….
Σε αυτό το site θα λύσεις όλες σου τις απορίες … ( διάβασμα … διάβασμα … διάβασμα … ) ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τώρα ξέρω αρκετά για τα Guppys. Μπορείται μήπως να με κατατοπίσετε γύρω από την φροντίδα και τα είδη των φυτών που θα χρειαστώ; Με την παροχή CO2 τι παίζει; Μου είναι απαραίτητη; Πόσο κοστίζει και πόσο δύσκολη είναι στη χρήση και τη συντήρησή της; Ευχαριστώ πολύ παιδιά για άλλη μια φορά!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον δεν διάβασες αρκετα. ![]() http://www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/co2b.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πας στα εύκολα φυτά π.χ. Κερατόφυλο και Campoba ή και java moss δεν θα έλεγα οτι χρειάζεσε Co2 ίσως και λέω ίσως ελάχιστο λίπασμα αλλά και πάλι όταν θα έχεις γέννες με τα Νο3 να ανεβαίνουν το ποιο πιθανό είναι να μην το χρειαστείς και αυτο
|
||||
|
||||
![]()
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου :
Παράθεση:
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ....θα βρεις από μόνος σου πολλές χρήσιμες πληροφορίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!! Κάθε μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα και ανακαλύπτω το φτωχό γνωστικό μου επίπεδο. Πιστεύω όμως πως με τη θέληση που έχω στο τέλος θα καταφέρω να έχω πυκνοφυτεμένο ενυδρείο αποκλειστικά για Guppys
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τροφη που μπροει να παρασκευαστει και να κρατηθει στην καταψυξη - αλλά νομιζω οτι δεν χρειαζεται να μπλεξεις με αυτα, μια καλης ποιοτητας τροφη του εμποριου θα σε καλυψει πληρως.
Ταίστρες αυτοματες υπαρχουν επισης, ας σου γραψει καποιος που εχει προσωπικη εμπειρια, εγω ειμαι λιγο κατά γιατι πολλες φορες πιανουν υγρασια, ριχνουν παραπανω κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έπειτα από ομολογουμένος αρκετό ψάξιμο κατάφερα (στο περίπου) να βρώ τι εξοπλισμό έχω. Καταρχήν το ενδυδρείο μου είναι ένα GENESIS 50 (50 λίτρα). Το φίλτρο μου είναι εσωτερικό έχει σφουγγάρι και άνθρακα (έχει κάτι σαν μαύρη σκόνη μέσα σε φακελάκι που αφήνει σημάδια σαν αυτά από το καρβουνο όταν το πιάνω) και νομίζω πως η κατασκευάστρια εταιρία είναι η ΒΙΟ. Επιπλέον έχω έναν θερμοστάτη (νομίζω 40 watt, πάντως λέει πως είναι κατάλληλος για ενυδρεία 40 έως 100 λίτρα) και μία παροχή οξυγόνου terratec (ελπίζω να το γράφω σωστά) που βγάζει οξυγόνο από ένα σωληνάκι που έχω περάσει κάτω από το υπόστρωμα. Ο φωτισμός μου είναι daylight αλλά δεν ξέρω πόσα watt είναι. Αυτά κατάφερα να μάθω για τον εξοπλισμό μου. Είναι αρκετός για το project που θέλω να κάνω; Τί άλλο μπορεί να μου χρειαστεί; Ακούω προτάσεις-συμβουλές για τροποποιήσεις και αλλαγές. Ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και κάτι άσχετο!!!! Προσπαθώ να βάλλω φωτογραφία στο profile μου και μου λέει invalid file. Τι είδος εικόνας πρέπει να βάλλω;
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Πόση τροφή χρειάζεται; | iro | Ζωοτόκα | 3 | 20-06-03 18:54 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |