|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι στο σωστο δρομο...... Φυσικα και δεν θα αλλαξεις τις ταγκανικες..... Βλεπω ηδη τις φροντοζες να τριβονται στην αμμο και απο πανω τα υπεροχα λελεουπι να κυνηγιουνται....... Προσπαθησε και αλλα με το στησιμο των βραχων....... Δημιουργησε σπηλιες και προσπαθησε να δειχνει το τοπιο οσο πιο φυσικο.......Καλο ειναι να δημιουργεις ογκους με ιδιες πετρες και να μην τις μπερδευεις πολυ μεταξυ τους...... Θελει σιγουρα και αλλες πετρες......
|
||||
|
||||
![]()
pritanis το σκεφτηκα αυτο με τις πετρες και μου φενεται κατα τη γνωμη μου πολυ αφυσικο 2 στιβες με διαφορετικα ηδη πετρας το καθενα....Προσςωπικη μου γνωμη.Οταν λες περισσοτερες για τι πραγμα μιλας ακριβως.Ηδη πηγα στην παγγεα που μου ειπες και πηρα 55 κιλα πετρες.Κιαλλες?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς τις δυο πλευρές με τις πέτρες να τις κάνεις πιο ψηλές βάζοντας και άλλες πέτρες απο πάνω ... πιο μικρές ισως για να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες σπηλιές ...
Πιστεύω πως δύσκολα ένα ενυδρέιο με πέτρες γίνεται υπερβολικό ..... (γνώμη μου πάντα και δική μου προτίμηση ) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα προσπαθησω να δημιουργησω οσο καλυτερο μικροπεριβαλλον,και μην ξεχνατε παιδες οτι στον χωρο εχω μονο μερικους μηνες,τωρα μπενω στο κλιμα...Μεχρι πριν τον Γεναρη τα ενυδρεια τα εβλεπα μονο σε εκθεσεις η το πολυ σε κανενα ιατρειο.Δεν ειχα ιδεα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχην περι ορεξεως κολοκυθοπιττα, αυτο που αρεσει σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε εσενα και αντιθετα απλα απο την εμπειρια μου σε πετροενυδρεια σου τα λεω αυτα..... ΚΑλο θα ηταν να δοκιμασεις με μικροτερες πετρες να σχηματισεις μια πλαγια στο ενα ακρο του ενυδρειουκαι να δεις τι θα κανεις με το υπολοιπο στησιμο..... Οι πετρες που χρησιμοποιεις ειναι πολυ μεγαλες , σπαστες...... Ειδικα η λαβα σε μικροτερα κομματια ειναι πολυ ωραια για χτισιμο......Πειραματισου μεχρι να μουλιασουν τα χερια σου και να πλημμυρισει το πατωμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓΕνα ζευγαρακι φροντοζες στα 400 ειναι καλα......
|
||||
|
||||
![]()
Τότε ξετίναξε το φόρουμ για ενυδρεία με πέτρες ....
Σίγουρα θα πάρεις πολλές ιδεές .... http://www.greekaquarist.com/vb/forumdisplay.php?f=57 Είσαι σε πολυ καλό δρόμο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το φοροθμ το εχω ξετιναξει...πιστεψτε με!πριτανη καμια φωτο θα βοηθουσε!Οσο για το περι ορεξεως το καλο ειναι οτι αρεσε και στους υπολοιπους που μενουν σε αυτο το σπιτι!!!Οσο για τα φροντοσα με τι αλλα ηδη ειναι συμβατα?Παντως για λελεουπι σιγουρα το σκεφτομαι μου αρεσουν παρα πολυ!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου μπραβο και συγχαρητηρια και απο μενα φιλε μου δεν εχω να πω και πολλα ειναι πανεμορφο και θα συμφωνησω με σενα μη το γεμισεις πετρες θα χασει πολυ....απλα μη β΄λεις περισσοτερα ψαρια απο οτι αντεχει ....φιλικα παντα καλη συνεχεια......
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Νik σε περιμένουμε την Κυριακή στην συνάντηση μας για να σε γνωρίσουμε και από κοντά.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σαν κατασκευη με αυτο που υπαρχει στον συλλογο...αλλα ειναι πολυ ομορφο και μου αρεσει ο φωτισμος που υπαρχει απο πανω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|