|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια στο lidl της βεροιας δεν εχει .......
![]() ουτε στο φυλαδιο τα διαφημηζουν....... ![]() κριμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως που πήγα Δευτέρα απόγευμα στο Lidl του εμπορικού κέντρου δίπλα στο village park Ρέντη αγόρασα την τελευταία (!!!) ταϊστρα που υπήρχε στο καλάθι! Οσο για τα υπόλοιπα, το "κλαδευτήρι" (όπως και την ταϊστρα) δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα μιας και το πρώτο μου ενυδρείο βρίσκεται ακόμα under construction (πες το στρώσιμο), ούτε έχω την εμπειρία για να έχω γνώμη κατα πόσο είναι καλά ή όχι. Ο μαγνήτης πάντως πρέπει να έγραφε επάνω "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ"! Η γυναίκα μου δεν μπορούσε να τους ξεκολλήσει....
Εντυπωσιάστηκα πραγματικά πάντως από το΄πόσο γρήγορα εξαφανίστηκαν οι ταϊστρες. Ας ελπίσουμε ότι αφου τα συγκεκριμένα είδη μάλλον πούλησαν καλά, η συγκεκριμένη αλυσίδα να φέρει στο μέλλον και άλλα χρήσιμα είδη... Αλλωστε εγω προσωπικά άρχισα να ενδιαφέρομαι για τα ενυδρεία βλέποντας τυχαία την γνωστή προσφορά ενυδρείων του carrefour... |
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδή σχολιάστηκε και το θέμα τιμής εγώ έχω να πω το εξής, ακόμη και ένα χρόνο μόνο να κρατήσει που λέει ο λόγος (αν και δεν βλέπω το λόγο να μην κρατήσει περισσότερο) μια χαρά θα είναι! τέτοια τιμή δεν βρίσκεις ούτε χονδρική! και είναι και αντίγραφο της ταϊστρας της Nutrafin!
![]() ![]() ![]() Βέβαια δεν νομίζω οτι παίζει θέμα ανταλακτικών δεν ξέρω!
|
||||
|
||||
![]()
παντως στα lidl του Αιγαλεω και του περιστεριου ταιστρα γιοκ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού στο φυλλάδιο αναφέρει ότι δεν πωλούνται στην Θεσ/νίκη !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τόσες μέρες μετά πάντος πιστεύω οτι δύσκολα θα βρει κανείς πλέον στο lidl τα καλούδια του! Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε αν και όταν ξαναφέρει.
|
|