|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sonia είσαι καταπληκτική και γρύγορη, σ'ευχαριστώ πολύ! Αφού κάνετε τον κόπο, βρείτε μου τα μονόχρωμα βρε παιδιά!...
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ρε George?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί (κατ'εμέ) ψάρια εργαστηρίου πρέπει να αποφεύγονται!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχείο pdf δε μπορώ να διαβάσω! Με δικά σας λόγια;
|
|||
|
|||
![]()
Τα παπαγαλοψαρα ειναι υβρίδια, φτιαγμενα απο τον ανθρωπο, συνηθως βαμμένα με τεχνικες μεθοδους. Ολη τους η ανατομια ειναι τετοια που καθιστα τη ζωη τους δυσκολη (αγωνιζονται να κολυμπησουν και να τραφουν σπαταλωντας περισσοτερη ενεργεια απο τα κανονικα ψαρια).
Μπουκοταροντας τα ολοι οι χομπιστες, βοηθαει (ισως) στο να μην τα παραγγελνουν τα μαγαζια και οι εισαγωγεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |