|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά εγώ ακόμη δεν κατάλαβα για ποιό ψάρι μιλάμε... ΔΕΝ έχει επιστημονικό όνομα? Είναι "καινούριο" είδος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Geophagus steindachneri. Δεν εχει ομως πλεον σημασια γιατι τα εχασα και τα 2 ψαρια. Οπως και 2 corydora. Ολο το ενυδρειο εχει ick , ξεκινησα θερπαεια με costapur (εβαλα 15 ml) απο χτες βραδυ, αλλα ακομα αποτελεσμα μηδεν ισα ισα, χειροτερευει η κατασταση. Ανεβασα και θερμοκρασια στους 29-30. Εβαλα και λιγο σχετικα αλατι, 6 κουταλιες σουπας, για τα 450 λιτρα, μια και φοβαμαι και για τα αληθινα φυτα. Καμια σοβαρη γνωμη-προταση ?
|
||||
|
||||
![]()
To γαμ...το μας πειραξε, εδω ολο το site ειναι γεματο απο τετοιους χαρακτηρισμους, οπως μ...ας, χοντρομ...ας, μ...α και αλλα, και αμα θες σου λεω και που ακριβως, σε μενα βρηκες να κανεις την παρατηρηση ,???, και μαλιστα ενω ρωταω κατι σοβαρο? Σου δειχνουν με το δακτυλο τη σεληνη δηλαδη,και εσυ μου λες να κοψω τα νυχια μου ? Ωραιος moderator, ευχαριστω.
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 28-09-06 στις 17:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν υπάρχουν αυτές οι εκφράσεις σε post πάντα προκαλούν την αντίδραση των moderators που προσπαθούν να κρατήσουν τις συζητήσεις σε κάποιο επίπεδο. Δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση εναντίον σου. Επίσης δεν είναι δυνατόν ένας mod να ελέγχει καθημερινά όλα τα post ώστε να κάνει και την παρατήρηση.
Γι αυτό το λόγο ζητούμε την κατανόησή σας καθώς και τη συμβολή σας ώστε να γίνονται ομαλά οι συζητήσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ένα φόρουμ όμως στο οποίο υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες συμπεριφοράς και που όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να τους τηρούμε....ΝΑΙ...έχω πρόβλημα. Δεν κάνω διακρίσεις εδώ μέσα και ναι....εσένα είδα να το γράφεις,σε εσένα έκανα μια υπόδειξη.Ρώτησες κάτι σοβαρό και σου απάντησα ευγενέστατα και με κατανόηση ως προς το πρόβλημα σου. Ζητώ συγγνώμη αν δεν είδα κάτι σε άλλη δημοσίευση ώστε να πράξω ανάλογα. Kαι τελειώνοντας...το αν είμαι καλός διαχειριστής ας το κρίνουν αυτοί που μου εμπιστεύθηκαν αυτήν την ιδιότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κλεισει το θεμα, καταρχας συγνωμη εαν ημουν επιθετικος. Ομως ομολογω οτι περιμενα βοηθεια και οχι τετοιου ειδους ασχετη κριτικη ,ειδικα απο καποιον που ειναι σχετικος με το hobby. θα μπορουσες πολυ απλα να ασχοληθεις να γραψεις 4-5 γραμμες με χρησιμα πραγματα,οπως πχ θεραπειες, μια και αυτο θελω ΑΜΕΣΑ, τα ψαρια μου πεθαινουν το ενα μετα το αλλο, και αν θες καπου εκει αναμεσα να μου επισημανεις αυτο που ξεκαρφωτα πεταξες. Οπως και ναχει, δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανενα, και αν το εκανα συγχωρεστε με.
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχόμενος στο αρχικό θέμα, κοίτα εδώ για το ick: http://www.tsamisaquarium.com/Selide...ultifiliis.htm
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|