|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ν και οι 2 μήνες μου φαινονται λίγο υπερβολή .... αλλά αυτό γράφει ..
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφοριακα για αυτους που μενουν Δυτικη Θεσσαλονικη υπαρχει Διτσιος και στην Κολωνιαρη(Ξηροκρηνη) Τηλ.2310541710.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο προσοχη στο Διτσιο, ειναι ΔΥΟ διαφορετικες επιχειρησεις πρωην συνεταιροι και ο ενας απο τους δυο δεν εχει λαμπες ενυδρειου, εχει πιο πολυ οικιακο εξοπλισμο παρα ηλεκτρολογικο.
Ελπιζω να μην ισχυει οτι τις σταματησε τις λαμπες ο Διτσιος, θα τον σκισω...αυριο κι ολας θα πεταχτω να δω τι συμβαινει. Και που σαι φιλε stav?Την κυριακη ελα να μας γνωρισεις και να σε γνωρισουμε στη συναντηση μας περισσοτερα εδω...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ θα ηθελα να ελθω στην συναντηση, αλλα Σαββατοκυριακα τρεχω με τον γιο μου στις προπονησεις μπασκετ που εχει.Ευχαριστω παντως για την προσκληση.Θα προσπαθησω σε καποιο απο τους επομενους μηνες να ελθω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |