|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστοί οι κύριοι accnt και liolios.
Και για τα τεχνικά αλλά κυρίως για τα θέματα συμπεριφοράς. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ θεωρώ επίσης ότι οι Liolios και accnt τοποθετήθηκαν ορθώτερα του θέματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και ο κλάζ με τον νέο του δίσκο..?
![]() http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9150 Η αντίδραση σας δεν ήταν η ίδια.....Είχε ph 7.4 (εχώ έχω πιο χαμηλό) και τόσα άλλα ψάρια που σίγουρα θα στρέσαραν τον δίσκο.... Εμένα είναι 2 δίσκοι μόνοι τους σε ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο, με φυτά, τρώνε όποτε τους βάλω κτλ ...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει μια διαφορα εσυ ανοιξες και θεμα πριν τους αγορασεις και ρωτησες http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13236
και δεν εδωσες σημασια στις απαντησεις.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γι'αυτο η παραπανω σου συγκριση ειναι τουλαχιστο ατυχη.....μην το βαζεις κατω ομως.συνεχισε το διαβασμα,αλλα παντα μα παντα να ακους τους παλιοτερους και τους μεγαλυτερους σου γιατι αυτα που κανεις τωρα εσυ τα εχουν κανει στο παρελθον και γνωριζουν τις κακοτοπιες... καλη συνεχεια....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Θα προσπαθήσω και πιστευω ότι θα έχω θετικά αποτελέσματα...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν μη τι άλλο, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Χριστόφορος αγαπάει τους δίσκους του παθολογικά...
![]() Θ. ΥΓ. Η αστοχία σου Χριστόφορε είναι το ύφος του μηνύματός σου και όχι τόσο ότι κάνεις του κεφαλιού σου... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσοι σε συμβουλευουν φιλε μου σε συμβουλευουν απο τα λαθη τους,εσυ πρεπει να κανεις τα ιδια???? ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |