|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελένη καλώς ήρθες...
Δίσκους θα σου πρότεινα να βάλεις σε ενυδρείο άνω των 300 λίτρων. Άρα αυτό που λες είναι μία χαρά (αν ήδη υπάρχει). Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τότε όντως ένα πιο ψηλό ενυδρείο θα αναδείκνυε περισσότερο το σχήμα των δίσκων. Υπολόγιζε περίπου 50 λίτρα για κάθε ενήλικο ψάρι άρα σε 360 λίτρα θα μπορέσεις να βάλεις 5 δίσκους και να σχηματίσεις ένα κοπάδι (όπως και θα πρέπει να φιλοξενούνται). Επίσης, αν το νερό που έχετε στην Εύβοια μοιάζει με της Αθήνας (ph 7.5, GH 10, ΚΗ 6-8 ) τότε άνετα μπορείς να φιλοξενήσεις ψάρια εκτροφής και δεν χρειάζεσαι αντίστροφή ώσμωση. Ως προς τα φίλτρα, θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορούν το νερό που έχεις Χ4 σε μία ώρα. Επίσης, θα πρέπει να προβλέψεις περίπου 30% μία φορά την εβδομάδα αλλαγές νερού. Από ότι βλέπεις οι δίσκοι είναι ένα ψάρι παρεξηγημένο, σχετικά εύκολο αν δώσεις την ανάλογη προσοχή. Καλή συνέχεια, Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Οι δίσκοι ανήκουν στην οικογένεια των κιχλίδων ή καμμία σχέση?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντελώς στην οικογένεια των Κιχλίδων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 19-09-06 στις 17:53 |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ με 5 δισκους σε 300 lit .ειμαι εντος οριων.αλλα ψαρια μπορω να βαλω μαζι με τουσ δισκους η προτιμουν μονο το ειδοσ τους? μου ειπαν οτι τα scalaria ειναι ακαταληλα λογο επιθετικησ συμπεριφορας. τα neon η καρδιναλιοι κανουν? ποια αλλα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκαλαρια δεν ειναι ακαταλληλα λογω επιθετικης συμπεριφορας αλλα το οτι κουβαλαν πανω τους ενα μικροβιο που για αυτα ειναι εντελως ακινδυνο αλλα για τους δισκους οχι.Δικη μου προσωπικη μου αποψη οι δισκοι να ειναι μονοι τους αλλα ναι μπορεις να βαλεις και αλλα μικρα κοπαδιαστα ψαρακια οπως αυτα που προαναφερες
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.μπορεις να βαλεις,ροδοστομους,καρδιναλιους,μερικα απιστογραμμα,μερικους οτοκυκλους......οπως καταλαβαινεις υπαρχουν επιλογες.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=klaz]καλησπερα.μπορεις να βαλεις,ροδοστομους,καρδιναλιους,μερικα απιστογραμμα,μερικους οτοκυκλους......οπως καταλαβαινεις υπαρχουν επιλογες..... μηπως μπορεισ να μου δωσεισς τα λατινικα τους ονοματα να ψαξω να τα δω πωσ ειναι τους καρδιναλιουσ τουσ ξερω.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |