|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι το ροζακι της Grolux ομως...
Ειναι ακριβως όπως οι λαμπες φθορισμου εσωτερικού χώρου που λενε "Warm Light".. Συγκριτικά με το χρωμα που βγαζουν οι λαμπες που συνοδευουν τα Juwel, πολυ καλυτερο. Εγώ θα έλεγα να μην βάλεις daylight επιπλέον, αφού θες να παιξεις με φυτά... |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μπορεί να πω χοντράδα...κρατηθείτε...!!
Το warm light οπτικά δεν πάει προς το...κίτρινο~μπεζ?? Όπως κ να'χει πάντως παραγγέλνω 2 κ αν κάτι με χαλάει οπτικά παίζω με μία κ κάποια άλλη στη δεύτερη θέση. Σωστά?
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα..
Sylvania Daylight υπαρχουν παντου και ειναι και φτηνές.. Εξαλλου... αμα την ξεκινισεις την ασκηση φυτά, ολο και θα θες παραπανω φως... ![]() Οσο για το χρώμα, εγω πηγα απο συνδιασμο daylight/grolux σε αυτές και το χρώμα δεν με χάλασε καθόλου. Το εναντιον θα ελεγα. Φυσικα, γουστα ειναι αυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ λοιπόν κ ευχαριστώ κ πάλι!!
[Netblues σε κανά-δύο θέματα ακόμη να σε συμβουλευτώ κ στην παρουσίαση που θα κάνω δε θα λέω 'το ενυδρείο μου' αλλά το ενυδρείο του Netblues...σπίτι μου!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπερβολές..
το ενυδρειο θελει και εμπνευση για να δειξει ωραίο. τα υπολοιπα ειναι τεχνολογικες διευκολυνσεις.. :d |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες Sylvania T-8 | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-01-06 22:47 |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |