|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καφε θα φέρω εγώ ΕΕΕΕΕ τοσα κιλά εχω να μην προσφερω και εγω κάτι ![]() ![]() ![]() Τηλ. και βρησκόμαστε να τα πουμε και απο κοντα
|
|||
|
|||
![]()
γ.....α τα σημερα τισ ευγαλα ολεσ να τισ στεγνωσω και μετα να κατσω να τισ κολησω με σηλικονη(παλουκι τοχω ξανακανει παλεωτερα)....και αν δεν πετυχει τα παραταω και βαζω red bellied piranhas....ρε παιδια τελικα και οι τανγκανικα σκαβουν πολυ????για μικρα μεγεθη μιλαω????ξερει κανεισ??
<<see no evil,hear no evil>> Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prodigy : 15-09-06 στις 17:34 |
|
||||
|
||||
![]()
εκει πηγα το μεσημερι και βρηκα εξω απο μια μαντρα εχει ενα σορο πεταμενες. οθτε φραγκο δεν εδωσα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα !!
![]() ![]() Περιμένουμε λοιπόν φωτογραφία απο το ενυδρείο σου Godlight.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανονισω και για φωτο μολις το ολοκληροσω για να παρω και τις απαραιτητες γνωμες.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |