|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αν τις εστησες χωρις προβλημα και δεν κουνιοντουσταν. εγω σημερα εφαγα ολο το μεσημερι να τις στησω και δεν εβγαλα ακρη. δεν μπορουσα να τις βαλω σε μια ταξη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ασε που χρειαζομαι τις δεκαπλασιες απο αυτες που εχω. 400 λιτρα ειναι αυτα που να τα κουμανταρεις ![]() αν τις πεταξω οπως ναναι πειραζει? θελω και ταξη τρομαρα μου |
|
|||
|
|||
![]()
na soy pv kalh idea....(plaka kanv)egv efaga toylaxiston 3 vres kai na fantasteis oti exv mono 120 litra....sorry gia greeklish
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις τί μπορείς να κάνεις σε 400 λίτρα ????? παπάδες!!!!!! Αφού έχεις τόσο χώρο στο ενυδρέιο μπορείς να κάνεις τις δυο πλευρές απίστευτα όμορφες με τις πέτρες ....... !!! κατηφορικές πέτρες που θα ξεκινάνε απο ψηλά και θα καταλήγουν προς το κέντρο όλο και πιο χαμηλά ..... Φαντασία να υπάρχει ... Όποτε θες σκάσε τηλ και έρχομαι για βοήθεια ... το τήλ μου το έχεις ... ![]() Μπορείς να έρθεις να δέις και το δικό μου που εχω πάρει πέτρες απο μάντρα .... και αν σου αρέσουν πάμε να πάρεις και εσύ .... έχει πολύ όμορφες πέτρες και μεγάλη ποικιλία ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν βαλω τιποτα απο τανγκανικα παλι τηα εχω προβλημα????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ν απο Τανγκανίκα σκάβουν τόσο όσο απο Μαλάουι .... ελπίζω να μας δώσει απάντηση κάποιος πιο έμπειρος που έχει περάσει και απο τις δύο..... λίμνες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω γιατι στην τελικη θα τισ βγαλω ολεσ και μετα θα βαλω κανα πιρανχας....
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις μεσα μπουνα και αφησεις το scaping ετσι, 2 τινα θα συμβουν.
1.σε πολυ λιγο χρονο τα ψαρια θα αρχισουν το σκαψιμο δικην εξκαφεα, 2.ανευ καλων θεμελιων λοιπον οι πετρες θα κανουν μπουμ, και αμα κανουν μπουμ και εχεις φελιζολ, τη γλυτωνεις την ζημια. αν δεν, καλυτερα να μην το συζηταμε. θα σου ελεγα να δεις τις φωτο του φιλου ανεμος, που σαν scaping μου αρεσε τα μαλλα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
καλα ολα αυτα...φελιζολ εχω τισ πετρεσ που εχω τελιωσ χαμηλα τισ εχω αρκετα βυθισμενεσ...αλλα τι μπορω να κανω δεν μου ειπε κανεισ....σκεφτομαι για τανγανικα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχω προβλημα με την "κατολισθηση"...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EIMAI KAI ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12955
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αλλα ηδη τις εχω δει
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
oeo τελικα ξερει κανεισ????ειναι να βρω julidochromis dickfeldi που ειναι και πιο μικρεσ και αναπτυσονται και πιο αργα....να βαλω????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εχω κουραγιο ακομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να μου πεις απο που εχεις παρει τις πετρες ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα απο την θαλασσα (για την ακριβεια απο Νκητη χαλκιδικησ).Τισ ετριψα καλα με μπολικο νερο και βουρτσα....
|
||||
|
||||
![]()
αναλογος ποιον ρωτας!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα tangkanyika δεν σκαβουν τοσο οσο τα mbuna,αι γενικα εινα πιο ησυχα ψαρια.αληθεια γιατι δεν βαζεισ haplochromis τισ malawi ?εγω τα εχω σε 450αρι και μια χαρα ουτε σκαψιμο oυτε κρυβονται και ολα πανε ρολοι.δεν θελουν πολλες πετρες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |