|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έγραφες και με Ελληνικούς χαρακτήρες.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια μικρή ένσταση! Φυτά και χρυσόψαρα πηγαίνουν απλά είναι λιγότερες οι επιλογές μας!.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@treno
Επίσης μπορείς να έρθεις και από το σύλλογο, Σωκράτους & Παύλου Μελά, στην Πλατεία Μέμου, στον Κορυδαλλό. Έτσι θα μπορέσουμε να γνωριστούμε και από κοντά, να πιούμε το καφεδάκι μας και να σου δώσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες γύρω από το χόμπι μας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλω να περάσω κάποια στιγμή πάντως!!!! πολλές φορές κάθομαι και χαζεύω τα ενυδρεία σας από το τζάμι όταν περνάω απο κεο ποδαράτος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε και συνχομπιστα
αφου μενεις νικαια μπορεις ενα απογευμα να ερθεις απο το σπιτι μου να δεις ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα πολλη χαμηλων απαιτησεων σε φροντιδα ,μενω κοντα στην κρηνης (ατταλειας )οποτε θες πμ ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |