|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φαντάσου τώρα, 1,20* 45*50, χάμω στο πάτωμα, μια βάση εκεί δίπλα, και ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να με βοηθήσει, απειλεί κάθε μέρα ότι θα ρίξει χλωρίνη-αμμωνία-coca cola στα υπόλοιπα ενυδρεία που έχω, και δεν καταλαβαίνει "τί τρέλα είναι αυτή - αυτιστικό είσαι? Σκορπάς τα λεφτά σου". Πολύ αρνητικός.
Πήρα μόνο τη γυάλα, την οποία την ακούμπησαν στο πάτωμα. Και από ότι φαίνεται εκεί θα μείνει. Μεγάλη ζημιά. Ενυδρείο δαπέδου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν πάρε εναν 'μάστορα' τηλ (υδραυλικό ηλεκτρολόγο) κ καλά να τσεκάρει κάποια συσκευή σου (που δήθεν έχει χαλάσει) κ όταν έρθει αγκάρεψέ τον κ για το ενυδρείο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν ζητάς την βοήθεια κάποιου από εδώ;;
Εάν δεν προσφερθεί κανένας εγώ θα είμαι Αθήνα από Παρασκευή εώς Δευτέρα, οπότε και έρχομαι να το ανεβάσουμε στην βάση του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω ! είστε απίστευτα καλοί! (κόντεψαν να με πάρουν τα ζουμιά).
Αλλά δε χρειάζεται, θα βρω μια λύση... Ειλικρινα.. Δε θα μπορούσα ποτέ να σας επιβαρύνω με τη δική μου απερισκεψία... ( να μην το στήσω επιτόπου). Ακόμα άδειο το έχω, ευτυχώς για μένα. Αν θέλετε όμως, μπορείτε να ου πείτε τη γνώμη σας για τη σύνθεση και τους κατοίκους του... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουφφφφ ... νόμιζα πως ήταν γεμάτο το ενυδρείο .....
![]() ![]() ![]()
|
|