|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χριστόφορε μπορεί για σένα να ακούγομαι ο πιο σπαστικός απο όλους αυτή τη στιγμή αλλά μακάρι αν θέλω και εγώ αργότερα να κάνω επιπόλεες (το σκότωσα) κινήσεις στο μέλλον να βρεθουν εδώ τα παιδιά και να μου τα πούνε στα ίσια .....
Κέρδος δεν έχω είτε πάρεις δίσκους είτε όχι ... χομπίστας έιμαι και εγώ που τώρα ξεκκινάω .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει......
![]() Takis: όχι πάντα..... ![]() Crazyio: Eίπατε ότι δεν έχουμε τον κατάλληλο χώρο....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ρε παιδιά την παρήγκειλα την ΑΟ στον Γιώργο,
Εχω στα 1200λ φυτεμένα με δίσκους έχω 2500λ/ωρα βιολογικό φύλτρο με κάδο υλικών 20 Χ 40 Χ 60 πως τα βλέπετε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χριστόφορε πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ για τον χώρο που λές πως έχετε δημιουργήσει... Πραγματικά τον ζηλέυω...
Όταν όμως έλεγα πως δεν εχεις χώρο δεν εννοούσα μέσα στο σπίτι ... αλλά απο λίτρα .... δεν έχεις αρκετά λίτρα για να βάλει δίσκους .... Τώρα αν σε πέρνουν τα οικονομικά σας για να πάρετε μεγαλύτερο ενυδρείο μια και χώρος (στο σπίτι αυτή τη φορά ) υπάρχει .... τότε αλλάζει το πράγμα ... Αν πάλι επιμένεις να βάλεις στο ενυδρείο που έχεις δίσκους .... επιλογή σου ... @ Βενέρης Πέτρος : Ξέρω Ξέρω ... ακόμα έρχομαι για καφέ ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα κάνω δεν το έχω φυτέψει ούτε Δίσκους έχω βάλλει είναι άδειο και περιμένω τόσο καιρό να έρθεις για σε βάλω μέσα να μου καθαρίσεις τα τζάμια γιατί έχεις τις κατάλληλες διαστάσεις (Λάκη ε Λάκη) ούτε γκόμενα να ήμουν και να περίμενα ραντεβουδάκι.
![]() Κερνάω ποτάκι το βράδυ μπροστά στο τέρας, άσε που έχω ξεκινήσει να τους ταΐζω με το χέρι και είναι τέλειο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χεχε......και εμενα με το χερι με ταιζει ο γερο-πρυτανης αλλα δεν κανω ετσι........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να σας πώ και κάτι παράξενο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σκέφτηκα το εξής......όταν θα κάνω αλλαγη νερου το νερό θα το βάζω μέσα σε μια λεκάνη και θα ρίχνω μέσα ph minous...Θα το αφήνω λίγο να ενεργεί και μετά ![]() Τί λέτε..?Αν δεν κάνει ούτε αυτος ο τρόπος τοτε........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστο,αστο....τετοιες πατεντες συνηθως εχουν μεγαλη αποτυχια......αστο χριστοφορε τα εχουμε πει για τους δισκους,και παλιοτερα με πμ.....γιατι επιμενεις....?
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
3.200 Να τ'αφήσω;; (x10) | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:27 |