|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως τον Αύγουστο όχι μόνο δεν έχασα κανέναν μονομάχο, αλλά εκμεταλλευόμενος την άνοδο της θερμοκρασία, πήρε και μια γέννα.
ΥΓ Έτσι για να αλλάξει και λίγο η διάθεση μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον και εγω εχασα μονομαχους αλλα οχι 1 και 2. 14 παρακαλω μεσα στον Αυγουστο. Για να μην πω για τα μικρα. Ειχα τρελαθει τελειως. Αφου δεν ειχα ορεξη ουτε για να μπω στο forum.Απο τοτε εχω μεινει με ενα female μονο. Οποια προσφορα δεκτη...(τωρα πρεπει να αλλαξω και την υπογραφη μου. Μονο οι κιχλιδες εμειναν}
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπε και η Μαριελ, αντέχουν ψηλές θερμοκρασίες μέχρι κάποιο όριο... Εμένα άντεξαν μέχρι 33 βαθμούς, αλλά αυτό παίζει από ψάρι σε ψάρι...Βάλτε κανα ανεμιστηράκι (στην ενότητα DIY θα βρείτε πολλές ιδέες), ειδικά οι Αθηναίοι που ο κάυσωνας είναι πολύ έντονος το καλοκαίρι... Εδώ μπορεί να είμαστε Αφρική αλλά σπάνια θα χτυπήσει 40αρια και για πολλές μέρες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα βρε Ηλια,τοσους πολλους??δεν το πιστευω...κριμα...
![]() ![]()
|
|