|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο λειτουργει 2-3 χρονια αλλα τις κρυπτο τις εβαλα πριν απο 2 μηνες που αρχισα να φυτευω το ενυδρειο , απο τοτε σιγα σιγα λιονουν με αργους ρυ8μους
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ταμπλέτες χρησιμοιπειάς...?
![]() Εγώ sera Co2 tabs.... ![]() Πίστευω ότι το ίδιο πράγμα κάνουν με τις φιάλες, οπόταν είσαι... ![]() Κάθε πόσο βάζεις ταμπλετες και λιπάσματα....?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ριχνεις το κοματι ταμπλετας χυμα στο ενυδρειο η ? με 1/3 της ταμπλετας στα ποσα λιτρα? και σε τι φυτομαζα? βρηκα τισ συγκεκριμενες ταμπλετες και λεω να τις χρυσιμοποιησω μαζι με seachem flourist excel αν βρω χρησιμοποιω ηδη καλιο ,σηδιρο και ιχνοστοιχεια , το νερο μου εχει νιτρικα ~ 25 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gatos : 08-09-06 στις 20:04 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν..., οι συγκεκριμενες ταμπλέτες είναι πολύ καλές΄ έτσι νομίζω εγώ. ![]() Σε 150λτρ ρίχνω μισή κάθε μέρα (πρωι-μεσημερι).... Δεν έχω πολλά φυτά 5-6...μόλις βάλω κι' άλλα θα αυξήσω την ποσότητα. Νομίζω ότι θα τα πάνε πολύ καλά τα φυτά με τις ταμπλέτες.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok θα παω να παρω τις ταμπλετες το απογευμα
![]() για να μην με πιασει κοροιδο ο πωλητης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χυμα στο ενυδρειο.
Καλυτερα παντως να προσανατολιστεις σε DIY CO2. Ειναι πιο σταθερο απο τις ταμπλετες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχει και διαχυτήρας αλλά δεν είναι απαραίτητος.......
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασμα σε ταμπλετες η υγρα? | iliasf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-02-06 17:48 |
co2 ταμπλετες | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-03-05 17:19 |
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 23-09-03 22:11 |