|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο πριν το Πορτο χελι,παραλια των φουρνων,πολλες πετρες σε διαφορα μεγεθη,ορεξη να εχεις να κουβαλας και να καθαριζεις
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες new photo
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο το ενυδρειο σου..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω σονια
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάνει καλή δουλειά! Όταν θα πιάσουν και οι πέτρες την άλγη τους θα δείξουν ακόμα καλύτερες και οι ψάρακες πιο ευχαριστημένοι!
Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι δε συνδέονται με κάποιο τρόπο οι αριστερές με τις δεξιές πέτρες. Νομίζω πως έτσι θα είχες καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μπραβο του γαυρου ηταν για μενα ολα τα λεφτα,παρακολουθω τα post του πολυ καιρο και πολλα απο αυτα ηταν οδηγος,τωρα για το κενο μεταξυ των δυο ας πουμε λοφων ενω εχω ακομα μερικες πολυ καλες πετρες το αφησα επιτηδες γιατι μου ταιριαζε καλυτερα ισως κανω λαθος αλλα προς το παρον μου αρεσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |