|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό...?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολη η "πορεία" μέχρι να γίνει από μπουμπούκι ,κρινάκι
![]() Στη δεύτερη φωτογραφία που φαίνονται οι φυσαλίδες, σημαίνει ότι φωτοσυνθέτει. Σωστά λέω ή πέταξα μπαρούφα, εσείς που ξέρετε καλύτερα???????? Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές..... Η τελευταία δεν είναι δικιά μου, αλλά το άνθος ειναι ακριβώς έτσι... Υπέροχο δεν είναι ??!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πολύ ωραίες.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι λιπάσματα βαζεις, και κάθε πόσο...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσότητες δε σου αναφέρω, γιατί η ποσότητα που βάζω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι και αυτή που πρέπει να βάζεις κι εσύ. Εξαρτάται από διάφορα πράγματα. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι καθόλου κατάλληλη να σε συμβουλεύσω γι'αυτό. Εχει συζητηθεί πολύ το θέμα της λίπανσης. Αν κοιτάξεις στα διάφορα ποστ, θα βρείς πολλά πράγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις φωτό για τον Χαλβά τις ανέβασες? Ωχ καλά που μπήκα τώρα στο σιτε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
O.K........
![]() ![]() Ανέβασε και τις φωτό του Χαλβά...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλέ μου Χαλβά, που είσαι ????? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χακεμενες θα ήτανε η φωτο του χαλβα σίγουρα
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |
Προβλημα με τις Anubias | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-06-05 17:37 |
Οι Anubias τρελλάθηκαν??? | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-03-04 16:12 |
ANUBIAS BARTERI vs APISTOGRAMMA CACATUIDES | n1sarris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 19-12-03 21:29 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |