|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το οράντα είναι και μεγαλύτερο από το σουμπούκιν πιθανόν να είναι και ανθεκτικότερο στην ασθένεια. Όπως είπε και η Blach μήπως να μας έδινες μετρήσεις για να μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο? Αν και πλέον έχουν περάσει μέρες και πιθανόν η βιολογία σου να έχει αρχίσει να επανέρχετε μετά και από την αλλαγή που έκανες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο ψαριά είτε λόγο μορφής είτε λόγο ασθένειας δεν μπορούσαν να αντέξουν τα παιχνίδια του comet και στο ενυδρείο το μοναδικό ήρεμο μέρος ήταν κάτω από την καρύδα .
Τα comet με τα οranda καλό είναι να μην συνδυάζονται. |
|
||||
|
||||
![]()
Τί νέα με το oranda?
Έχω blackmoor με comet και common και δεν είδα προβλήματα στρές. Χωρίς όμως να αποκλείω αυτό που λέει ο Obelix(Reifen)
|
|||
|
|||
![]()
Το oranda το βρηκα πεθαμενο.
Μαλλον απο το κρυο που εβγαλε πριν μερικες μερες. Ειχα ξεχασει τον θερμαντηρα εκτος πριζας απο το καλοκαιρι. Να το πειραξε το commet το αποκλειω. Τα πηγαιναν τελεια! |
|
||||
|
||||
![]()
νωρίς δεν είναι για θερμαντήρα??? άλλη δεν χρησιμοποιούν καθόλου?!?!?!?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τζαμαρία μπροστά, τζαμαρία πίσω. Γενικά τις ώρες που δεν ειμαι εκει να ισορροπω την θερμοκρασια με το κλιματιστικο ή τα φώτα του γραφείου, η θερμοκρασία επηρεάζετε πολύ περισσότερο απο ότι στο σπίτι σου. Βεβαια μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Δεν ξέρω σίγουρα, αλλα εκεί πήγε το μυαλό μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Απότομες και συχνές αλλαγές θερμοκρασίας σίγουρα δημιουργούν προβλήματα, αλλά δύσκολα να πεθάνει χρυσόψαρο από αυτήν την αιτία, χωρίς να το αποκλείω. Τα fancy χρυσόψαρα είναι πιο ευάλωττα γενικά και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε αστάθεια συνθηκών νερού.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Αλγη σε χρυσόψαρα | Filippos | Χρυσόψαρα | 4 | 19-03-04 09:20 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |