|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο !!! :d
απλά δεν ξέρω αν έχει αρκετές σπηλιές ή αν απλά οι πέτρες είναι απλά τοποθετημένες έτσι για το οπτικό αποτέλεσμα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω crazyio,εχει αρκετες σπηλιες σε σημειο που ξαφνικα 15 ψαρια εξαφανιζονται,οταν εχτισα τις πετρες κοιταξα να φτιαξω αρκετες απο ολες τις πλευρες
|
|||
|
|||
![]()
δειχνει παρα πολθ ωραιο!!! μου αρεσει πολυ το χρωμα που εχουν οι πετρες και με τον καιρο θα γινει πιστευω ακομα ποιο φυσικο και ομορφο...
νομιζω αν μπορουσες να προσθεσεις και λιγα φυτα θα ηταν τελειο!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω mitsos,οι πετρες θα πιασουν αλγη και θα δειξουν ακομα πιο ομορφες πιστευω οσο για φυτα ουτε που το σκεφτομαι σε αυτο το ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο φιλε και πολυ ωραιεσ πετρεσ!!!!!!!!!!!τι πετρεσ ειναι????και συμφωνω και εγω πωσ με λιγα φυτα θα ητν οτι καλυτερο!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!
![]() Λίγο ανέβασμα το ΚΗ θέλει μόνο και πιο συγκεκριμμένες μετρήσεις στο GH...! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια η προσπαθεια συνεχιζεται,οσο για τα φυτα ισως να δειξουν πιο ομορφο το ενυδρειο αλλα δεν θα βαλω σε αυτο το setup,θελω να τονισω οτι αυτο το αποτελεσμα οφειλεται σε πολλα παιδια απο εδω που χωρις να με ξερουν,ακομα και μεσα απο τα λαθη τους η τα δικα τους υπεροχα ενυδρεια μου εδωσαν ιδεες να φτιαξω και εγω μονος μου το δικο μου ενυδρειο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |