|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως έχεις στερεώσει τις πέτρες αν κάποιο ψάρι πέσει πάνω ή σκάψει την άμμο από κάτω τα πέσουν όλες μαζί.
Δοκίμασε να βάλεις τις μεγάλες κάτω και να φτιάξεις σκεπή με τις μικρές.
|
||||
|
||||
![]()
Απο άποψη "aquascaping", θέλει δουλειά ακόμη... keep walking!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχουμε πει ποσο μισουμε το τεχνητο περιβαλλον στο οποιο ζουμε?
Τι καλυτερο απο τη φυση....
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
δε θα ζουσα ποτε ομως στη φυση?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ ισως οχι, τα ψαρακια σου ομως ναι.
Περι ορεξεως.... αλλά εμεις σαν ενυδρειοφιλοι προσπαθουμε να βλεπουμε και να διατηρουμε ψαρια σε ενα οσο γινεται πιο φυσικο περιβαλλον, και γι αυτα, και για εμας - το ψαρι δεν ειναι ασχετο απο τα υπολοιπα, αλλά μερος ενος συνολου. Αν θελουμε κατι urban υπαρχουν αλλα χομπυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σου αρέσει τα άλλα είναι λεπτομέρειες . . .
Εχω κάνει και εγώ κάτι παρόμοιο και πότε-πότε μου αρέσει ![]() Τώρα αν είναι 'φυσικό' ή όχι και το ψαράκι καταλαβαίνει το στήσιμο των πετρών και όχι το όλο τεχνητό περιβάλλον . . θα πρέπει να μας το απαντήσει κάποιος άλλος ![]() Τα φυτά, να ξέρεις ότι βοηθούν το όλο οπτικό αποτέλεσμα.
|
||||
|
||||
![]()
με τα συγκεκριμενα ψαρια τα φυτα θα ειχαν απειροελαχιστες πιθανοτητες να ζησουν !
Τολη... URB@N? MANS??? για ψαρια μιλαμε οχι για διαστημικες καψουλες και τρελες ιστοριες βγαλμενες απο την κρυπτη ...... bad manners. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|