|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας είπες γλυκό ή θαλλασινό;
Μάλλον θα ενοοείς το πρώτο. Η συντήρηση εξαρτάται από το είδος ψαριών και φυτών, το μέγεθος, τον εξοπλισμό κτλ. Αν δεν έχεις πείρα ένα κοινόβιο ενυδρείο θα είναι εύκολο στην συντήρηση για εσένα πιστεύω, αρκεί να του δώσεις και λίγη σημασία. ![]() ¶ρθρα έχει πολλά ψάξτο λίγο. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να ρωτάει ο φίλος Carebean pirate το "Πόση περιποίηση χρειάζεται ένα ενυδρείο" κυριολεκτικά.
Απλά δημοσίευσε ένα άρθρο που διάβασε για να διαβάζουμε και εμείς οι αρχάριοι... :eek: :eek: Άλλωστε εάν έχει και στην κατοχή του τα ενυδρεία που γράφει στο προφίλ του τότε σίγουρα θα ξέρει καλά το πως συντηρείται ένα ενυδρείo, παρά το νεαρό της ηλικίας... Φιλικά tsikis. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλω αν δημοσιευουμε ενα αρθρο ή μερος αυτου να ανεφερεται υποχρεωτικα και ο ο συγγραφεας και που βρισκεται το αρθρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δίκαιο έχει ο tsikis
![]() ![]() ![]() Aυτό το κείμενο το διάβασα σε ένα βιβλιαράκι και δεν γράφει τον συγγραφέα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο βιβλιαρακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
To βιβλίο είναι της sera και έχει τιτλο <Φυσική περιποίηση του ενυδρείου και καθαρισμός του νερού>
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |