|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει Cambomba carolina έχω ένα δένδρο. Επίσης φακή και ότι άλλο ανακαλύψω με το αραίωμα. Έλειπα τρεις μήνες και όλα μείνανε ακλάδευτα. Πρέπει να τυρανήθηκαν πολύ οι δίσκοι.
![]() klaz η μπίχλα τι είναι java moss; |
|
||||
|
||||
![]()
Ιορδάνη, μιας και πάλι θα πας πρώτος......σε παρακαλώ, ένα φραπέ σκέτο δυνατό!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα παγάκια τα θες σε ζυγό ή σε μονό αριθμό Αντώνη μου;Και το καλάμάκι σε τι χρώμα;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μου έβαλες δύσκολα.....
![]() ας θυμίσει κάποιος και την ώρα ![]() υ.γ. το καλαμάκι μαύρο
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση θα λάβει μέρος στον Λόφο και πάντα την ίδια ώρα δηλαδή στης 12:00.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια επειδη εγω δεν εχω ερθει ποτε και επειδη θα ερθω στανταρ θελω δυο πραγματακια
πρωτον να υπαρχει οπωσδηποτε μια τηλεοραση οπως ειπαν και τα αλλα μελη..ελλαδαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και δευτερον αν ειναι δυνατον να μου δωσει καποιος/α , το τηλ του γιατι δεν εχω ξαναερθει και μηπως δε το βρω... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γωγώ κοίταξε τα πμ σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εύκολο να το βρεις !
Να και ο χάρτης : http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006 | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 06-05-06 10:12 |
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 2 Απριλη 2006 | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 27 | 13-04-06 23:17 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |