|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση όμως και μέχρι να βάλω φυτά, και μέχρι αυτά να αρχίσουν να αποδίδουν, μπορώ να κλείνω κάποιες ώρες την ημέρα την αεραντλία; (Δεν μου φταίνε σε τίποτα τα ψαράκια!). Αν ναι πόσες ώρες και ποιές;
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να κάνεις κάποια πατέντα με το φίλτρο σου να στέλνει το νερό στην επιφάνεια … και μία απλή ανατάραξη της επιφάνειας αρκεί …
Πάντως συνήθως ακόμα και τα φίλτρα «τοίχου» είναι φτιαγμένα έτσι ώστε η έξοδος του νερού να είναι ακριβός στην επιφάνεια … σίγουρα δεν κάνεις κάτι λάθος ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Η έξοδος του φίλτρου είναι 2 πόντους κάτω από την επιφάνεια του νερού. Εντάξει ανατάραξη δημιουργείται αλλά όχι φυσαλίδες. Είσαι σίγουρος ότι αυτό αρκεί;
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς έχεις το ενυδρείο του CARREFOURE με το κολημένο εσωτερικό φίλτρο. Εχω και εγώ το ίδιο με ζωοτόκα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόλημα. Η ανατάραξη που δημιουργείτε είναι υπέρ αρκετή για την οξυγόνωση του νερού μην ανησυχείς και δεν χρειάζονται φυσαλίδες τουλάχιστον για αυτή τη δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια και φυσαλιδες σε ενα φυσιολογικό ενυδρειο, με φυσιολογικη ιχθυοφορτιση,(να μην ειναι ψαροκασελα δλδ) ακόμα και χωρις φυτά δεν χρειάζεται.
σε κάθε περίπτωση, τα ψαρια γνωριζουν οτι το οξυγονο βρισκεται στην επιφανεια. αν για οποιοδηποτε λογο το οξυγονο δεν φτανει, τοτε ανεβαινουν ολα στην επιφανει και αναπνεουν απο εκει. αυτο βεβαια προφανως και δεν ειναι θεμιτό, αλλα οσο δεν συμβαινει, δεν υπάρχει και πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπερδευτηκα λιγο (εως αρκετα)
![]() Εχω το ιδιο ενυδρειο και εχω μια αεραντλια και ενα diy co2 και 4-5 φυτα! Το co2 το εχω βαλει σχεδον κατω απο την εξοδο του κυκλοφορητη και μολις βγαινουν οι φυσαλιδες του co2 η ροη του νερου τις ''πεταει'' προς το υπολοιπο ενυδρειο.... Η αεραντλια δουλευει συνεχεια..... Κανω κατι λαθος??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού-Διευκρινιστική ερώτηση | Μάνος Καλονόμος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 02-09-05 08:40 |
Άλλη μία ερώτηση για κλάδεμα... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-07-05 15:49 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |