|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ειμαι αυτος που θα μιλησει αρνητικα για τα εξωτερικα φιλτρα.
Τουλαχιστον ... οσο αφορα την εμπειρια μου. Εχω ενα ενυδρειο carrefure, με το εσωτερικο φιλτρο αλλα και ενα eheim 2213. Το εξωτερικο με εχει απασχολησει 2 φορες με μειωμενη ροη, ειναι δυσκολο στο καθαρισμα (πρεπει να βγαλεις σωληνες, ολο και κατι θα χυθει κατω, να το παρεις... να το πας στον νεροχυτη, να χυσεις το νερο, να καθαρισεις και μετα να παιδευτεις για να το ξαναγεμισεις νερο και να διωξεις τον αερα). Ελειψα 20 μερες και το eheim βουλωσε! Αν ηταν το μοναδικο φιλτρο θα ειχα κλαψει τα ψαρια μου. Αντιθετα το εσωτερικο δεν εχει χρειαστει να το καθαρισω ποτε! Εξαλλου βαζειςκ και Βγαζεις υλικα πανευκολα απο την πανω πλευρα. Το μοναδικο μειον του ειναι οτι φαινεται μεσα στο ενυδρειο. Για καποιους βεβαια ... και ως ενα ποσοστο και σε εμενα, να προτιμανε να βλεπουν το μαυρο κουτι μεσα, παρα του πρασινους σωληνες που μπαινουν και βγαινουν στο ενυδρειο. Στην θεση σου δεν θα αλλαζα φιλτρο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |