|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νατος κι ο αλλος ο γραφικος!
Αμα ειναι να βαλω σε ολα τα ενυδρεια μπουκαλες και κοντρολερς...ασε καλυτερα δεν εχω φτασει ακομη σε σημειο να μου περισσευουν τοσα.Για την ωρα το παω οικονομικα το χομπι.Οταν θα μου περισσευουν θα το γυρισω σε θαλασσινο και παλι δεν θα εχω μπουκαλες και κοντρολερς σε ολα μου τα ενυδρεια! ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Αποστολη τι του λες τωρα για κοντρολερσ και τεχνολογια..... Το παιδι ειχε καμμενο εγκεφαλο απο πριν, φαντασου τωρα που τον εχει φαει και ο ερωτας........ Εχει βαλει υπενθυμηση στο κινητο για να θυμαται να αναπνεει!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παρ'ολ'αυτά φίλε Pritani, οφείλω να ομολογήσω οτι ο φίλος μας έχει κάνει ΣΩΣΤΑ βήματα... Φαίνεται οτι οι συμβουλές μου (σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς!) αρχίζουν να πιάνουν τόπο...
|
||||
|
||||
![]()
ερχεται συχνα και απο το σπιτι μου και κλεβει ιδεες!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε τι ζηλια ειναι αυτη! αν υποθεσουμε οτι αληθευει πως η ζηλια μεταφραζεται σε αγαπη, πρεπει να με αγαπατε πολυ εσεις οι δυο! Με τετοιους φιλους...ποιος τη χαρη μου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-Μιχάλη έχεις δίκιο. Μόνο καλά λόγια έλεγε ο Αποστόλης τις προάλες για σένα. Όσο για τον ποδονιφ... εεε το ενυδρείο σου μου αρέσει. Ζήτα από τον Αποστόλη να σηκώσει μια πρόσφατη φωτό από το 200λιτρό του για να πάρεις ιδέες. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντα καλά, Μπισκοτ... εεε Caverman. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |