|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο μου με υαλοβάμβακα, μπλε σφουγγάρι και Micromec
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 28-08-06 στις 17:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι φταίει πάντως το φίλτρο σου είναι εντυπωσιακά καθαρό αν δουλεύει τόσο καιρό έστω και χωρίς ψάρια μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει κανείς εμπειρία από DENITROL??
% Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 29-08-06 στις 09:38 |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Χρήστο καλημέρα...
Ξεκινάω κ εγώ το ενυδρείο μου αυτές τις μέρες με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου και με βοήθησαν πολύ αυτά που γράφτηκαν εδώ.Τελικά τι έγινε με το ενυδρείο σου?Έστρωσε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο έχει στρώσει και έχει μπει και το πρώτο ψάρι!
αυτό που με καθυστερησε υπερβολικά ήταν που έβαλα ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη ποσότητα αμμωνία την πρώτη φορά και που δεν είχα υγρά τεστ (ΝΟ2 και ΝΟ3) τα στικ της jbl δείχνουν ότι θέλουν! τώρα τα χρησιμοποιώ μόνο για τεστ ΡΗ και KH , GH ελπίζω να μην υστερούν και εκεί και χρειαστώ και άλλα υγρά τεστ... |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα ένα καινούργιο ενυδρείο (30 λίτρα, Φώτο 1)
Έχει ένα εσωτερικό φίλτρο (Φώτο 2) με ένα μπλε σφουγγάρι και ένα μαύρο (Φώτο 3) Το μαύρο σφουγγάρι τι είναι? (Φώτο 4) Το μπλε σφουγγάρι είναι πολύ αφρώδες, μήπως είναι μόνο για μηχανικό φιλτράρισμα?? Το μαύρο το σφουγγάρι το έβγαλα και έβαλα μπίλιες jbl Έστυψα το σφουγγάρι από το 100αρι στο φίλτρο και το έβαλα να δουλεύει μέσα στο 100 (Φώτο 5). Το φίλτρο όμως δεν ξέρω αν είναι πλήρως βυθιζόμενο η όχι! Στο ταμπελάκι έχει ένα τόξο και λεει 1m (Φώτο 2) τώρα το έβαλα με την μισή ετικέτα έξω από το νερό (Φώτο 6) Καλός έβγαλα το μαύρο σφουγγάρι? Μήπως να βγάλω και το μπλε?? Το φίλτρο βυθίζεται?? Επίσης το ενυδρείο δεν έχει φωτισμό, μπορώ να κάνω κάτι? Να βάλω ας πούμε ledακια κάτω από το καπάκι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 08-10-06 στις 13:34 |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν είναι αφρώδες, πολύ μαλακό δηλαδή όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πιο σκληρό. Συνήθως στα σφουγγάρια, αυτό με τις μεγαλύτερες τρύπες είναι για βιολογικό, ενώ αυτό με τις μικρότερες τρύπες είναι για μηχανικό φιλτράρισμα. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Lessons learned are lessons well deserved | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-10-04 01:14 |
Time to link(Bookmarks) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-03 20:29 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |