|
|
||||
|
||||
![]()
Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι και τοσο ευκολο.. Ειμαι μικρος και ειμαι ντροπαλουλης! Τεσπα ελπιζω σ'αυτην η στην επομενη να ερθω..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα και δεν θα χάσεις.Σε περιμένουμε την Κυριακή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ εχετε δικιο! Λοιπον θα δω τι θα κανω με το ενυδρειο, αν θα κρατησω καποια ψαρακια η θα τα αλλαξω ολα και τα ξαναλεμε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε gatulis και εγώ ετοιμάζω σιγά σιγά κάτι σε αυτά τα lt.
Ρίξε μια ματιά : http://www.greekaquarist.com/vb/show...586#post124586
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πως κανω μετρηση της σκληροτητας του ΡΗ; Τι τεστ χρησιμοποιω; Εχεις ωραιες προτασεις αλλα πρεπει να κατσω και να μαθω τις ονομασιες των ψαριων γιατι δεν καταλαβαινω γρι! Παντως θα ψαχτω αρκετα τωρα για ψαρακια για να δω τι θα βαλω μεσα. Παντως πριν ξαναβαλω ψαρια μεσα θελω πρωτα να λυσω τα προβληματα του ενυδρειου (για να μην εχουμε δυσαρεστα γεγονοτα) οπως οι ανεβασμενες σκληροτητες, να δω αν θα αλλαξω τελικα χαλικι και τι συμβαινει επιτελους με τα φυτακια μου!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatulis : 28-08-06 στις 18:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι οι τιμές του νερού της βρύσης στην Θεσσαλονίκη.
Εγώ έχω ΡΗ 8 και GH: 22 dGH , KH: 11 dKH Αποφάσισε πρώτα τι είδους ενυδρείο θέλεις να κάνεις ... επέλεξε τα ψάρια και μετά θα μιλήσουμε για το αν χρειάζεται και τους τρόπους για να μαλακώσουμε το νερό σου. Και το ΡΗ είναι άλλο πράγμα και άλλο η σκληρότητα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τον κόσμο για να πας στις συναντήσεις. Διάβασε αυτό για να καταλάβεις τι εννοώ.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες ερωτήσεις, αποφάσισε πρώτα τι θα κάνεις (Θα κρατήσεις κάποια ψάρια; Θα αλλάξεις ριζικά το ενυδρείο; ) και μετά τα συζητάμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |