|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() cuba δεν υπάρχει σε αυτή τη φώτο, έχουν μπει 3 κομματάκια για αρχή πρόσφατα ευχαριστώ και για τα λινκς τα έψαχνα τελευταία αλλά δεν τα έβρισκα ![]() τελικά για 2 dwarf πάφερ τι λέτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 24-08-06 στις 14:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με το Xotikouli.
Τώρα που βλέπω και την φωτό και αφού είναι στρωμένο εδώ και ένα χρόνο είναι ότι πρέπει για 4 μικρά cory. Έχει και το κατάλληλο υπόστρωμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά εάν βάλω corys θα μου το κάνουν γης μαδιάμ το ενυδρείο, προσπαθώ να στρώσω και cuba, άσε που τα βαρέθηκα κιόλας στο μεγάλο. σκεφτόμουν 4-5 νέον η κάτι σε characin πάλι αλλά πιο μικρό αν υπάρχει ή τίποτα dwarf puffer αν με παίρνει. με παίρνει τελικά ή να περιμένω να φιάξω κανένα μακρόστενο 30λιτρο diy?
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω στο 10 λιτρο μου εχω 4 red eye tetras και φιλτρο και co2 και επειδη εχω πολλα φυτα ειναι μια χαρα τα ψαρακια.
πηστευω ποσ τα μικρα ενυδρεια ειναι πολυ ωραια γιατι μπορις και τα αλλαζις πιο ευκολα απο ενα μεγαλο. για φιλτρα υπαρχουν αυτα που κρεμονται εξω απο το ενυδρειο και ειναι παρα πολυ καλα μπορισ να βαλισ και 2 υλικα μπορει και περρισοτερα αν σε ενδιαφερει. ας μην ειμαστε υπερβολικοι με τα ψαρια και σε ενα 12 λιτρο μια χαρα μπορουν και ζουν |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να δώ τη φωτό....:eek:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειράζει δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, ένα μικρό απλό ενυδρειάκι με άμμο, πέτρες και κανα δυο φυτά. ακόμα να μπει ψάρι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Προτάσεις για αρχή με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 14 | 26-05-04 03:01 |
Τύρφη - pH - υπολογισμοί - αποτελέσματα | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-04 23:19 |