|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς και προλαβαίνεις Γιώργο θα ήθελα σε παρακαλώ να με βάλεις στη λίστα για την παραγγελία του 8. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων + ανταλλακτική μεμβράνη + TDS tester.
Ευχαριστώ, ¶κης. |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και επέστρεψα στην Αθήνα για μία μέρα (αφού αύριο θα ξαναφύγω
![]() μέχρι στιγμής έχουμε από 33 συνολικά άτομα που συμμετέχουν στην παραγγελία, τα 20 είναι τακτοποιημένα και τα υπόλοιπα 13 περιμένουμε να καταθέσουν στην τράπεζα. Όσοι δεν έχουν λάβει ενημερωτική επιστολή από εμένα (μέσω ΠΜ ή email) ενώ έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα (έχω λάβει κάποια φαξ όπου δεν μπορώ να διακρίνω στοιχεία), ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω ΠΜ ή email. Υπενθυμίζω ότι η τελική ημερομηνία για τις καταθέσεις είναι η 29 Αυγούστου. Όσοι δεν έχουν καταθέσει μέχρι τότε, θα προχωρήσει η παραγγελία χωρίς να συμπεριληφθούν σε αυτήν τα προϊόντα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Προχωράμε ?!?!
Προχωράμε ?!?! Να κάνω αλλαγή νερού ή να περιμένω την νέα Α/Ο??? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προχωράμε αλλά... κάνε μια αλλαγή νερού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι ακόμα σε άδεια (Δευτέρα επιστρέφω - το ανέφερα και σε προηγούμενή μου δημοσίευση) η παραγγελία θα γίνει την Δευτέρα ή Τρίτη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |